Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407 #783 üzenetére
Kínai haveromat is kiakasztottam ma. Két nagyon-nagyon-nagyon csinos csajszi ment el mellettünk 2 méterrel a hongkongi határon (miközben majszoltuk a cheesecake-et) és az egyik csaj széles mosollyal integetett nekem és hellózott. Én meg viszonoztam.
Haverom értetlenkedve nézett, hogy ez meg mi volt. Mondtam neki, hogy az új barátnőm.
Amúgy az MTR pénztárnál vettem másnak octopus kártyákat és a mellette lévő üres ablaknál pakoltam vissza a táskámba a tárcámmal együtt a kártyákat, és ez a csaj meg közben mögöttem várt, mert nem figyelt és azt hitte, hogy az az ablak is működik. Én meg kedvesen mutattam neki, hogy nem.
Mondjuk hülye f* voltam, mert nem kértem el a wechat-jét a csajnak... szóval van még mit fejlődnöm.
Na sebaj... két Xiaomis csajszinak (Cherish és Josefina) már megvan az elérhetősége. Ja meg még egy csinos Xiaomi reseller bolt leányzóé is (ahol Xiaomi Redmi Note 4X SD-re való eredeti Xiaomi szilikon tokokat vettem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Everest / AIDA64 topik
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest