- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
Srácok, tud valaki bármit is a nougat frissítésről! Barátnőmnek ma jött meg a független nem mai darab P9 Lite-ra! Azért lassan illő lenne már ki adni erre is!
-
PeteePeti
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #477 üzenetére
Eustocknál ötezer forint a különbség a két verziót között csak! 4/64-es jobban meg éri! Ennyi!
-
PeteePeti
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #474 üzenetére
Meg a belső tárhely a duplája! Azért ez eléggé számottevő! A 4 GB rammal szeret verzió 64 GB-os belső memóriás!
-
PeteePeti
őstag
Kedden meg rendeltem Eustocktól a fekete 4/64-es Global verziót! Ma már hozta is a futár! Első benyomás az, hogy ez a telefon gyerekek valami eszméletlen király! Ennyi pénzért ez maga az álom! Gyönyörű a kijelző, a fekete fém ház is hihetetlenül minőségi! Eddig nagyon pozitív az érzés! Már be is laktam! JBL Charge 2+ és a Huawei Watch is hiba nélkül kapcsolódott! Akksit még nem tudom milyen, de biztos nem lesz gond vele az olvasottak alapján! Szal aki gondolkozik, hogy ilyen telefont vesz az ne gondolkozzon, hanem vegye meg!
-
PeteePeti
őstag
Jött az értesítés, hogy van mától fekete 4/64 Globális náluk! Be is rendeltem gyors egyet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest