Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ratrak

tag

Hogy az a názáreti beteg tehén taszajtaná oldalba és böfögne rá háromszor a fejlesztőkre, de komolyan! Melyik agyhalott marha fejéből pattant ki az az ötlet, hogy jó lesz, ha a zenelejátszóban ABC-be rakjuk a számokat?!? De most komolyan? Ki a ménesberakott rézfánfütyülő ordasfülű nyúl hallgat zenét ABC sorrendben?!? És nem lehet visszarakni a normálisra! Nonszensz. Ez a szerencsétlen frissítés az 5 kedvenc 4x funkciómból 3-at tacsra tett - kérem vissza a régit! Amikor még egy töltéssel 3 napig használtam a telefont, nem 1.5 napig lábujjhegyen, mint most, amikor felélesztés után egy húzással be tudtam hozni a kedven appjaimat, és amikor nem ABC sorrendben (vagy shuffle) voltam kénytelen zenét hallgatni (függetlenül attól, hogy a számok az albumon belül 01, 02, stb.-vel kezdődnek...) Tudom, szedjek le külsős appot hozzá. De nem akarok! Köszi, remekül működő gyári megoldás volt rá, amíg el nem cseszték... Gggggrrrrr.... mordizomatta, de dühös vagyok most! Miért kell visszafelé fejleszteni, why, Mr. Anderson, why, why, why?!?

• Ratrak

tag

válasz this is life #11929 üzenetére

Köszi! Tudsz ilyen témát ajánlani? Mert amit én találtam, azok mind ugyanolyanok (csak még cserébe randák is).

Közben feltűnt még egy szuper "fejlesztés": az asztalon már nem fér ki az óra az ikonjaim mellé, mert eltűnt a 4x1-es óra - tudnám miért?!

Tudnám miért VISSZAFELÉ fejlesztenek?!? Ha ezt tudtam volna, soha nem frissítek. Pont nem érdekel, hogy 7-es android van rajta vagy 6-os, ha cserébe az általam legjobban használt&kedvelt funkciókat kukázzák....

• Ratrak

tag

Sziasztok!
    Felrakta a legutóbbi frissitést (hivatalos, nem mókolt a teló), azóta a kedvenc funkcióm nem működik:
    - ha rányomok a bekapcs-gombra, és "feléled" a kijelző, akkor ha balról jobbra húzom elindítja az egyik általam megadott alkalmazást, ha jobbról balra húzok, akkor meg a másikat. Nemtom mi a hivatalos neve ennek a funkciónak, de ezt szerettem kb. a legjobban benne, tök gyorsan lehetett vele használni a telót.

Na, ezt most öntörvényűen megváltoztatta távirányító és kamera indításra (távirányító?! ez komoly?! SOSE használtam azt az appot, nem is fogom!), és már másodszor megyek végig a beállítások menü összes pontján, és nem lelem, hogy hol lehetne visszaállítani az általam preferált alkalmazásokat.... megőrülök.... mért kellett elcseszni, ami jó volt?!? Tud vki segíteni, hogy hol találom ezt a funkciót (ugye nem vették ki véglegesen?!!?)

Köszi előre is!

• Ratrak

tag

én is egy hónapja használom az enyémet, és az a tapasztalatom, hogy ha 6.5-7 órás képernyőidővel megy, akkor 2 napot bír, ha 4-5 órással, akkor 3-at, ha annál is kevesebbel, akkor akár 4-et is. Ez azért jócskán több, mint a legtöbb hasonló tudású konkurensé. Sokan lovagolnak azon, hogy hány % az android rendszer fogyasztása, ez azért becsapós lehet, hiszen ha mondjuk valaki keveset nyomogatja a telót, akkor arányaiban többet fogyaszt a rendszer maga, ha meg jó erőforrás-zabáló appokat tol, akkor lehet, hogy kevesebbet ír rá a gép... vagy lehet, hogy ha állandóan és sok appot kell megnyitni/bezárni/kezelni az is feltolja a %-ot, de végül is oly'mindegy: a lényeg úgyis az, hogy meddig megy két töltés közt, az meg azért lássuk be, elég sok a userek többségénél. (akinél nem, ott valszeg az állandó felébresztés lehet a ludas, nekem akkor ébred, ha használom is, bírja is az akku ahogy kell)

Tok-nem tok témakörben én a nem tok pártjára kerültem: amikor megjött, pár hétig "csupaszon" használtam, majd néhány hétig ipaky tokkal, szóval nem elhamarkodott az ítéletem: sokkal-de-sokkal jobban tetszik tok nélkül, mint tokkal. Sokkal karcsúbb, elegánsabb, nem olyan robosztus... Én is többek között azért választottam ezt a típust, mert az 5.5 colosok már túl nagyok nekem, tok nélkül jobban kézhez is áll. Többen írtátok, hogy túl csúszós, én nem érzem annak. Tokkal nyilván még kevésbé az, de attól olyan bumfordi lesz. Persze, illik nem dobálni, biztosan sérülékenyebb csupaszon... :)

Érdekes, hogy hogyan változhatnak az előzetes fontosnak gondolt dolgok a használat során. Én pl. fontosnak gondoltam, hogy a led nem RGB-s, csak fehér. Aztán használat során meg tapasztalom, hogy nekem kb. tökmindegy, ha jelez, úgyis megnézem... csak jelezzen! :) Viszont imádom azt, hogy a felébresztésre több lehetőség van, és nagyon sokat használom a balra/jobbrahúzással gyorselérhető appokat is, nagyon szeretem ezt az apró, de számomra igen user-friendly megoldást... A lebegő labda viszont nem jött be, valahogy mindig útban van... :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés