- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #14560 üzenetére
Úúúúúú végre én is adtam valami jó ötletet
-
orso0355
őstag
válasz
Norby86 #14553 üzenetére
Igen, egyébként én se értem, ebből miért hagyták ki, mondjuk nekem annyira nem volt fontos, mert én főleg Bp-n vagyok, vagy ha nem, akkor a Voda azért elég jó térerőt ad, meg amúgy se lógok állandóan rajta, pl. youtube nézés nálam egyáltalán nincs, FB, messenger, meg ilyesmik vannak, meg email, ezekre bőven jó a gyengébb net is, és a waze is szépen megy vele.
-
orso0355
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #14550 üzenetére
Nekem is másik zenelejátszó van (Rocket Player), és ezzel nálam működik a számváltás a bluetoothos headsetemen. Igaz, én stabilon vagyok, lehet hogy itt más? Én csak annyit tettem, hogy a Rocketet beállítottam alapértelmezettnek, és kész.
-
orso0355
őstag
válasz
Bogyó bá' #14537 üzenetére
Azért, hogy ne kelljen sehova vinnem magammal töltőt
se egyik szobából a másikba, se sehova. Ahol épp kell, ott töltöm. Ez nem azt jelenti, hogy mindenhol töltöm állandóan
csak hogy a lehetőségem adott rá.
Ha benyomorítom a táskába, stb., a kábel hamar tönkremegy, miegymás. Ha mondjuk elindulok reggel 30%-kal, és tudom, hogy meló után még megyek mondjuk próbára (tehát eljövök reggel 7 után, és éjfélkor érek haza), akkor bizony ott már valószínűleg kell majd tölteni - de nem kell ezzel külön foglalkoznom, mert ott a töltő, rádugom, és kész.
-
orso0355
őstag
válasz
Bogyó bá' #14441 üzenetére
Ilyen nincs, de szerintem először legyen kézben a telefon, próbáld ki, baszkuráld (elnézést), állítgasd, aztán majd UTÁNA, ha valami nem világos, ráérsz utánanézni. Hidd el, nagyrészt logikus, ami meg nem, arra jó eséllyel átlag felhasználónak kevesebb szüksége van. :-) itt szívesen segít mindenki, plusz jó a topik keresője is 😃
Reméljük, beválik!(Gondolom, az nem annyira meglepő, ha még nem dolgozták fel a szilveszteri megrendeléseket? 😃)
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #14366 üzenetére
Én látom.😃 mindig 😃😃😃😃
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #14357 üzenetére
Én nem mérem sose, de továbbra is jó, mint ahogy mindig
-
-
orso0355
őstag
válasz
vitezlejszlo #13934 üzenetére
Tuti egyeznek a beállítások mindkettőn? Automata fényerő, stb.?
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #13930 üzenetére
grafnet kollégának mondd, nekem nincs bajom a tárcsázóval, se a képekkel. Ő kérdezte.
-
orso0355
őstag
válasz
nickedez89 #13736 üzenetére
Én Kínából rendeltem, és adtak hozzá európai töltőfejet, szóval én azért rákérdeznék a boltban, hogy ezt hogy gondolták, de bármely töltővel nyugodtan töltheted, én is vettem hozzá párat, hogy mindenhol legyen. Gyortstöltéshez nem tudok hozzászólni, nekem 2.4-es töltőim vannak, és minden oké velük.
-
orso0355
őstag
Tapasztaltatok olyasmit, hogy töltés során az ujjlenyomatolvasó nem működik? Ahogy leveszem, nyitja gyönyörűen a telefont, de most másodszor esik meg velem, hogy egyszerűen akármit csinálok (töltőn van), nem érzékeli. Fura
-
orso0355
őstag
válasz
Kikoma #13550 üzenetére
A sima appfrissítés (play áruház), rendszeralkalmazások frissítése és maga a rendszerfrissítés mind külön-külön dolog, külön kell mindet beállítanod. Nem lehet, hogy nem így tettél?
Amúgy szerintem simán hagyhatod így a friss rendszerrel, bár nem tudom, anyukád mekkora romoló vagy mobilbuheráló :-) nekem is ugyanez a friss van, és jó. Az olyasmik, mint Mi Drop stb. nyugodtan figyelmen kívül hagyhatók, és a tárhely is bőven elég így is (szerintem).
-
orso0355
őstag
Na pont ezért írjuk általában ezt
mert nincs olyan, ami mindenkinek beválna! Ezek közt szemezgetünk mi is, én is próbáltam már vagy háromfélét (végül egy full covered tempered glass lett egyelőre), de a fórumtársak is folyamatosan próbálkoznak - kinek mi tetszik. Nincs általános jó megoldás
-
orso0355
őstag
Hát... fenti kereső...
Rengetegféle volt már, de kb. ez is mindenkinél szinte más, ízlés, tetszés, kijelző, stb. stb. szerint
-
-
-
orso0355
őstag
válasz
grafnet #13099 üzenetére
Xiaomi változók... Kinek ez jobb, kinek az. Nekem sincs gondom a 9-es Miui-val, nekem nem eszi az akkut, sőt, és gyorsabb, mint az előzőek. Másnak meg jobban merül, stb. Szóval a puding próbája, ha felteszed, és meglátod, neked milyen lesz
A led színesítése globalon egyelőre nem létezik (ha egyáltalán lesz valaha).
-
orso0355
őstag
A repcsiüzemmódos "marhaság" nálam azért fontos, mert a telefon ott van mellettem éjszaka is, közel, és nem szeretnék se mobil, se wifi, se egyéb dolgokat a fejem körül éjszaka
a felhasználói szokások eltérőek, ki hogy - de az tuti, hogy nem FELEANNYI ideig bírja meg ilyenek, ott valami nagyon másnak kell lennie, nem csak annyi, hogy na, MIUI9.
-
orso0355
őstag
válasz
bodnar10261 #13025 üzenetére
-
orso0355
őstag
válasz
bodnar10261 #13012 üzenetére
-
orso0355
őstag
válasz
bodnar10261 #13008 üzenetére
Én először is az összefoglalót ajánlanám, legfelül van, érdemes átböngészni - hogy ki melyiket ajánlja, az nagyon szubjektív, felhasználói szokásoktól, igényektől függ, teljesen változó.
-
orso0355
őstag
válasz
topyjo #12987 üzenetére
Értem, akkor itt tényleg valami garis dolog lesz (ne bántsd a gyereket
)
Az eléggé hiba, hogy nem volt benne. Hogy fizettél? Ha utalással vagy bankkártyával, annak legalább van nyoma, tudod igazolni a fizetés tényét. Ha nem, és nincs semmi papír, akkor... hát reméljük, segítenek.
-
orso0355
őstag
Mindenki azt tesz, amit csak szeretne!
A mikrosütő használati utasításában is szerepel Amerikában, hogy ne rakj bele macskát meg gyereket - na kb. ezt jelenti az idézett szöveg isMár kitárgyaltuk korábban, hogy nyilván oda fogják írni, hiszen mindenki saját felelősségére buzergálja a telefont, muszáj nekik.
-
orso0355
őstag
válasz
topyjo #12923 üzenetére
Talán hülyeség, de a bekapcsológomb nagyon-nagyon hosszú nyomását már próbáltad? Mármint TÉNYLEG hosszan kell nyomni, fél percig, vagy tovább.
(Menő voltam a minap a munkahelyen, ahol kolléganőm valamilyen Xiaomija halt be, és már akarta vinni szervizbe, mondom, várj már 😃 nyomtam, nyomtam, újraindult, azóta jó 😃 oké, ez csak egy kis fagyás volt, semmi extra.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged