- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
siddis
őstag
válasz
siddis #28127 üzenetére
..amit már eddig tudok:
-- 2019-09-05 security patch
-- treble ROM
-- Bliss Launcher, Droid Guard, FakeStore, GFS Proxy, Libre Office Viewer, Open Camera, OpenWeatherMap, MU PDF, Magic Earth, saját browser beépítve, ami arra enged következtetni, hogy a MicroG-féle LOS-hoz áll közelebb leginkább.. Vagyis akkor az openGapps nem is nagyon kell mellé még.
A többit majd ha felpattant.. -
siddis
őstag
/e/ ROM for Santoni (Lineage fork ha minden igaz, este kipróbálom)
Info - Wiki
Letöltés -
siddis
őstag
Update schedule of MIUI 11
Phase 1 (mid-October)
Mi 9
Mi 9 Explorer
Mi 9 SE
Mi Mix 3
Mi Mix 2S
Mi 8
Mi 8 Youth
Mi 8 Explorer Edition
Mi 8 In-display Fingerprint Edition
Mi 8 SE
Mi Max 3
Redmi K20 Pro
Redmi K20 Pro Premium Edition
Redmi K20
Redmi Note 7
Redmi Note 7 Pro
Redmi 7
Poco F1Phase 2 (late October)
Mi 9 Pro 5G
Mi CC 9
Mi CC 9 Meitu Custom Edition
Mi CC 9e
Mi MIX 2
Mi Note3
Mi 6
Mi 6X
Redmi 7A
Redmi 6 Pro
Redmi Note 5
Redmi 6A
Redmi 6
Redmi S2
Redmi Note 6 ProPhase 3 (early November)
Mi Mix
Mi 5s
Mi 5s Plus
Mi 5X
Mi 5C
Mi Note2
Mi Play
Mi Max 2
Redmi Note 8
Redmi Note 8 Pro
Redmi 5 Plus
Redmi 5
Redmi 5A
-- Redmi 4X --
Redmi Note 5A -
siddis
őstag
Xiaomi EU // MIUI 11 : ""We have no more support for Android 7.1 devices""
'hát magunkra maradtunk, Béláim..'
-
siddis
őstag
Arrow OS 10 - Android 10
ExLiteGapps hozzá.Goodix gyártójú ujjlenyomat olvasó még nem működik egyelőre..
-
siddis
őstag
Valaki próbálta már / valakit érdekel.?
"Bromite is Chromium plus some patches for ad blocking and enhanced privacy.
Bromite is only available for Android v4.4 and above." -
siddis
őstag
Lineage OS 16 UNOFFICIAL 2019-09-21
..27 perce jött ki, csak az rakja fel aki tudja mit csinál. Changelog-ot még nem találtam, ha lesz pótolom, a csókától használtam már ROM-ot..
-
siddis
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #28066 üzenetére
Zoner Mobile Security 1.8.3
Azt is megmutatja, hogy melyik app milyen reklámoldalakat ér el, stb stb.. -
siddis
őstag
válasz
siddis #28054 üzenetére
Nu, belenéztem az image-be Linux alól..
Treble ROM,, elég furcsa mappastruktúrája van ennek az Android 10-nek, a szokásos LOS app-ok például nem a /system-ben vagy a /priv-app-ban vannak a hanem a /product elnevezésű mappában.. Amúgy kb. egy szűz Lineage, ha lesz időm majd feldobom hétvégén.. -
siddis
őstag
Egy bátor tesztelő aki kipróbálja a Lineage OS 17 2019-09-20 ROM-ot.?!
-
siddis
őstag
Minden oké a 09.19-i, legutóbbi LOS-al, bátran felrakható.. A fényerő szabályozás érzésre még jobban is z
teszi a dolgát, mint a 07.26-i kiadásban. -
siddis
őstag
..ha őszinte akarok lenni, akkor most jött le nemrég a telóról még a gyári kijelzőfólia (két éves lesz decenberben), mert egy erős kompresszorral fújattam ki éppen a "réseket" és rondán aláemelt a nagy nyomású levegő, már nem tudtam visszarakni érdemben.
Szóval elvagyok még egy darabig én ezzel a telefonnal.. -
siddis
őstag
Lineage OS 15.1 2019-09-19 UNOFFICIAL Santoni
..mondjuk ösmeretlen számomra a fejlesztő, de legalább a szeptemberi update benne van.
-
siddis
őstag
-
siddis
őstag
Lineage OS 14.1 2019-09-19 UNOFFICIAL Santoni .. legalább valaki tolja még a frissítéseket..
-
siddis
őstag
Lyóhír..
" Builds are coming back for all but the Redmi Note 7 Pro on LineageOS 16 and the Redmi 3S/3X, Redmi Note 4, and Redmi 4/4X on LineageOS 15.1. Visit the official LineageOS website and the XDA forums for the latest update on the status of your specific device’s build."
-
siddis
őstag
válasz
orso0355 #28023 üzenetére
Utánaolvastam, ilyen TRRS jack-kábel / adapter kell hozzá, csak úgy "összedugva" nem fog menni..
Ha az első kütyünek ilyen a csatija, akkor az sem.. (Mondjuk én a képeken három csatlakozó felületet látok csak a négy helyett.) -
siddis
őstag
Latest Clarity Kernel For Pie Non-Treble
Build: 9 September 2019
* Latest Update to Google kernel common 3.18
* Cut charging when battery capacity at 100 (Full)
* Kcal colour control
* Tcp Westwood + Veno (Cubic as default)Note
* Don't use any app that can cut battery charging, ie: Battery Charge limit, this kernel already implement Autocut charger, if you still using that app, it will conflict with this kernel. -
siddis
őstag
-
siddis
őstag
Twister RX PERF kernel 3.18.138 2019-04-10 (nem tudom volt-e már)
- for Oreo / Pie Treble ROMs
- AutoSMP
- USB Fast charge
- B: 1651MHz / L: 1344 MHz
- Anxiety I/O scheduler -
siddis
őstag
Akkor ott a proxy-t kellene hegeszteni szerintem..
A windows is szokott ilyet csinálni proxyval, hogy az óra melletti hálózat ikonnál ott van a sárga felkiáltójel, aztán mégis megy a http meg a https, csak az az oldal van éppen tiltva, amire a windows küld egy csomagot és ha az visszajön, akkor "olyankor van internet kapcsolat"..
Érthető volt a példa.?
-
siddis
őstag
Rockstar Kernel v7 érdekel valakit.? Mert akkor felrakom a Drive-ra, "hivatalos" linkje még nem nagyon van, Indonéziában hegesztik mostanában..
-
siddis
őstag
Az OpenGAPPS átköltözik a SourceForge-ra.. Link
-
siddis
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #27920 üzenetére
Én felraktam már, van egy kis retró-fílingje
Még a GCam-ot kell összekalapálnom.
-
siddis
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #27918 üzenetére
..még érdekesebb, hogy benne van a '19 augusztusi security patch.
-
siddis
őstag
Punks not dead, Lineage OS 14.1 not dead..
-
siddis
őstag
Aki OpenGApps helyett inkább a BitGApps-ot preferálná, az errefelé nézelődhet..
-
siddis
őstag
-
siddis
őstag
válasz
Gogodj #27874 üzenetére
Úgy kéne mint Linux alatt, hogy a belső memória Download könyvtárát kitörlöd egy fájlkezelőben, aztán terminálban kiadni azt a parancsot, hogy " ln -s /külső SD neve/Download /belső SD neve/Download"..
Azért kell először kitörölni, mert ha létezik nem hozza létre, legalábbis Linux-ok alatt. És persze a tartalmát mentsd le előtte szépen bárhova, csak nem ilyen néven. Tulajdonképpen -úgymond- beilleszted ilyenkor a kölső SD Download mappáját a belső SD Download mappájának helyére..
Nem tudom root nélkül működik-e, illetve enged-e ilyet a rendszer, de jobb per pillanat nem jutott eszembe..
Az is lehet hogy a például a Total Commander app tud ilyet, de már rég volt fent..
-
siddis
őstag
Nem mindig megy / nem mindegyik AP-ra tud csatlakozni nekem sem. Ha a megszokott AP-re sem csatlakozik, akkor cserélj jelszót a MyUPC-n, WPA2 Enterprise kódolás, felhasználóneved a regisztrált mail-címed, jelszó beír és ne hitelesítse/nem kell certificate a kapcsolathoz..
-
siddis
őstag
LineageOS 16 PIE 2019-07-27-4.9-SANTONI by Nichream
-- kernel 4.9.173+ perf
-- enable Qualcomm's NLP combo feature
-- Lineage upstream (Merge pie-gsi, Improve performance of unclipped save layers, etc.)
-- kernel: Merge ASB-2019-06-05
-- update GPS, BT and RIL blobs -
siddis
őstag
Frissült a HyperTeam-féle LIneageOS 16 Changelog-ot egyelőre nem találtam, a legutóbbi ment szépen és nem mókoltak benne semmit sem.. Egyelőre ők viszik tovább a projektet tudtommal.
-
siddis
őstag
Ingyenesen tölthető : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.filepursuit.filepursuitpro
-
siddis
őstag
OrangeFox Recovery OFFICIAL | R10.0-1
-
siddis
őstag
Xiaomi MIUI Ad-Remover & Bloatware Disabler
Requirements : Needs JDK (Java) installed on PC, Works on Windows, Linux, MacOSX
Notes : Root is not needed, works even on locked boot-loader
Guide : https://github.com/Saki-EU/XiaomiADBFastbootTools/blob/master/README.md
Download : https://github.com/Saki-EU/XiaomiADBFastbootTools/releases
..és ha szerencséd van nem kerül fej újabb a helyéren
-
siddis
őstag
Most találtam..
Az OMH Mi Unlock Bootloader egy olyan eszköz, amely segíti a Xiaomi felhasználókat, akiknek bajuk van, vagy sokáig várják a Unlock Bootloader-t.
Ez az eszköz csak a BootLloader feloldásához használható egy Xiaomi Smartphone / Tablet készüléken, és nem ajánlott más okostelefonok / táblagépek számára.
Kérjük, vegye figyelembe az USB-illesztőprogram vagy az ADB.exe telepítését, mielőtt az összes folyamatot elvégezné, hogy készülékünk olvasható legyen a számítógépen, és így a folyamat megfelelően futtatható. -
siddis
őstag
Újabban inkább hanyagolják, de mondjuk a Lineage az még treble..
Na meg van helyette / mellette GSI is már.. -
siddis
őstag
Aki szeretne egy tegnap készült, non-treble, nagyon gyors, fölösleges app-mentes Carbon 7.0 ROM-ot (Opal) 4.9.185-ös kernel-lel az erre keresse..
-
siddis
őstag
Kísérletezőknek:
Potato Pie 2019-07-15
Amiért érdekes lehet : Kernel upstream to 4.9.182 -
siddis
őstag
Official beta build for LineageOS 16.0 2019-07-09
Known issues: Selinux Permissive & Random WiFi MAC
-
siddis
őstag
Állítólag a csatlakoztatott bluetooth melletti lassú wifi sebességre az az orvosság, hogy..
1) Download My Android Tools
2) Go to service menu, grant root acces
3) Choose system
4) Search for "Google Play Services", tap on it
5) Find and disable service called "NearbyMessagesService" -
siddis
őstag
Ínyenceknek jelezném, hogy pár órája jött ki az új 2019-07-07 LOS 4-9-es kernel-lel..
-
siddis
őstag
válasz
Nerazim #27537 üzenetére
Most éppen a 0621-Nightly van fenn, kernelből a Phantom treble, az app-ok minimum fele ki van dobálva illetve van a helyükre más a /system-be másolva. Fölösleges betűtípusok, csengőhangok, PicoTTS törölve, hosts-file cserélve, mindez a legkisebb Gapp-al, ami csak lehetséges volt. Meg pár lényegtelen személyes apróság..
Elég sokat fényképeztem mostanában HDR+ képeket és az azért ette az akksit rendesen, ezzel is kijött két nap simán, de ha 'nyugalmi időszak van' nálam, akkor megvan az öt nap is simán..
-
siddis
őstag
válasz
Nerazim #27476 üzenetére
Ez a verzió lehet hogy már régi vagy már nem jó a LOS-hoz, de arra jó mindenképpen, hogy felrakd vele az újabbat, amik itt vannak, a felső kettő jó neked..
Mentsd le az új TWRP-t az (külső) SD-re, aztán amikor már elindult az ideiglenes TWRP a telefonon, akkor Telepítés >> Képfájl telepítése és betallózod az új TWRP.img-t és kiválasztod, hogy a recovery partícióra telepítse és máris fenn van a legújabb, végleges, LOS-kompatibilis TWRP-d..
-
siddis
őstag
válasz
Nerazim #27474 üzenetére
Leginkább az ami itt van, a 16-nak azért még vannak gyermekbetegségei..
Gcam-ok errefelé lesznek, keressél olyat aminek benne van a nevében az R4X, de főleg az Arthur nevű fejlesztőnél találsz olyat, illetve nekem jól ment még az UriKill v.XXII is.Telepítés menete tiszta.?
TWRP-d milyen verziójú, lehet kell olyan, ami kezeli a Treble ROM-okat..És mentsél, gépre, ne a telefonra, mert -nem tudom ez így van-e még mert én már módosított fstab-ot használok- de első indításnál lehet hogy titkosítja majd a telót.. És eszedbe ne jusson TWRP-ből törölni valamit ha egyszer már elindult a rendszer, mert dm-verity-t használ, vagyis többet az már nem indul el biztonsági okokból aztán rakhatod újra.. De ez ellen az is véd, ha mondjuk az első héten nem lakod be teljesen, kevesebb lesz a szentségelés..
-
siddis
őstag
válasz
Nerazim #27468 üzenetére
Snap camera (vagy mi a neve) van benne, de én ki szoktam hajítani és van helyette Arthur vagy UriKill-féle Gcam. Össze sem lehet hasonlítani.
Ha felrakod mentésed legyen mindenről és ne a telefonon, hanem számítógépen, stb..1. Nem fontos semmi, csak működjön a teló -----> gyári ROM
2. Kicsit hajlandó vagyok mókolni vele, tud ez többet is ------> XIaomi.eu, MIUI.HU
3. Én szeretném eldönteni, hogy mi legyen a telón ------> LOS, RR, AOSP, etc..
Hát így megy ez.. Például a reklámok blokkolását meg lehet oldani app-al (Blokada,stb stb.) meg módisított hosts-fájllal is. És ugye minek fogyassza az akksit még egy app "feleslegesen".?!) -
siddis
őstag
Tegnaptól van új TWRP 3.3.1-0..
-
siddis
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #27452 üzenetére
Persze, nem rossz, csak nem jöttem rá hogy ugyanazok az app-ok miért esznek másfélszer annyit..
-
siddis
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #27448 üzenetére
..szerintem gyorsabban merül az akksi vele, mint pl. az Aswin-félével, de tesztelgessétek.
-
siddis
őstag
Komoly frissítés jött Lineage 15.1-re : az egész kódba egy hét alatt egy darab plusz "u"-betű került be, az is egy elírás javítása miatt..
-
siddis
őstag
Van új OrangeFox R10 Stable Recovery..
-
siddis
őstag
-
siddis
őstag
-
-
siddis
őstag
Ha valaki tenne egy próbát a 4.9-es kernel-lel akkor az errefelé találja a legutolsót..
-
siddis
őstag
LineageOS 16.0 DarkPhoenix 2019-06-17 NON-Treble
Changelog:
- Rebased to non treble tree
- Latest DarkPhoenix kernel built with clang 9.0.3
- Fixed dt2w switch in settings
- Miui offline charging animation
- Added aptx blobs
- Tried to fix goodix issues
- Cleanup camera test packages
- Synced los sources
- Droped q battery style -
siddis
őstag
-
siddis
őstag
Resurrection Remix Pie v.7.0.2 2019-06-16 Official
Changelog (a fejlesztő szerint ez volt az utolsó build-je)
-
siddis
őstag
Nem tudom ki mennyire követi a changelog-okat, de a következő LOS-ban -illetve a legújabb Luis-ban már benne is van- engedélyezve van a Tárcsázóban a hívásrögzítés a Magyar Köztársaság számára is..
-
siddis
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #27300 üzenetére
Hát passz.. Ugyanabból a sorozatból, vagy hallás útján, nem tudom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- E-roller topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- PlayStation 5
- HiMedia lejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest