-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Aláírásomban látszik milyen telóm van, milyen Rom-mal.
1 hónapja van meg a teló, kb azóta követem, de kb csak én vetettem fel a problémát, vagyis az uccsó 1 hónapban csak én és visszakeresve se találtam nagyon erre utaló hsz-t.
De nálam jelentkezik és ott kaptam azt a tippet, hogy álljak át 3G-re, ahogy azt itt én javasoltam elsők közt megoldásként.R3S fórum összefoglalóját sztem sokaknak érdemes lenne átolvasni, mert sok hasznos dolog van ott leírva, trebona kolléga jóvoltából!
-
mikej95
aktív tag
Előbb megjött, mint a telefon és sajnos hézagos is, sima üvegként volt reklámozva írták is, hogy nem biztosít teljes lefedést, gondoltam 2.5D üveg miatt kisebb lesz mint a kijelző és meg van oldva, de nem simán hézagos a peremeken.
Most rendeltem másik üveget, aminek a peremei ilyen rásimulós
"carbon fibre"műanyag, pont olyat amiről képet linkeltek nem sokkal azután, hogy válaszoltál nekem. Igazából nem oszt-szoroz, hogy letakarja a gombokat, mivel amúgy sem túl láthatók és tudom melyik hol van.Itt a link a rossz fóliához, ez nem 2.5D ilyet ne vegyetek. Ugyanettől az eladótól vettem TPU szilkon tokot az egy hajszállal vastagabb volt mint a bolti ajándék (alis ajándék tok kb vicc kategória).
-
Yellow73_a
tag
Én pont tegnap tettem rá egy elvileg 2.5D-s full cover üvegfóliát. Sajnos ennél sem találták el a méretet tökéletesen, mert igaz, hogy elvileg rásimul az eredeti lekerekített üvegre, de a pici méretpontatlansága miatt mégsem fekszik fel jól, ezért levegős maradt a széle
Ja, és a full cover fólia alsó fekete része nem átlátszó az érintőgomboknál, így teljesen eltakarja az amúgy sem igazán látható gombokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged