- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Nem fog menni. A MI fiók fogni fogja a telefont. Se menüből, se gombosan nem fog menni a reset.
A többi telefonra igaz az, hogy ha nem menüből rsetelsz, hanem gombosan, akkor kéri a Google fiók jelszavát. Ha nem volt hozzáadva fiók, akkor természetesen nem fogja kérni. Ez ilyen lopásvédelem.Vagy eladod alkatrésznek őket, vagy hátha egy GSM boltban többet tudnak tenni a MI fiók ellen. (Bypass szokott lenni a Google fióknál, de hogy a MI fiók védelmét ki lehet-e játszani, azt nem tudom. Erre keress rá: bypass mi account.)
Esetleg egy jelszó reset email vagy telefonszám alapján: [link]
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
Pár éve a kínai állam komoly pénzekkel támogatta a cégeket, köztük a Xiaomit is. Ezért tehette meg, hogy ne fogjon rajta semmit. A cél a terjeszkedés volt. De úgy látszik, befuccsolt ez a terv. Nem azért, mert rosszak a telefonok, hanem nem tudni miért. A hazájában is csökkent a kereslet.
Mindent tudsz használni, ami a specifikációban olvasható.A teszthez: jónak tűnik. Pláne a beszédhangszóró minőségére kaptam fel a fejem. A kamera is jó (nekem megfelelő). Biztos lehet majd egyszerűbben szerezni (pl Edigital).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Update 07.21. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest