Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
én 20 éve vagyok előfizetéses a telenornál,sose volt tartozásom,20 év alatt nem sokszor vettem telefont,mert nem éri meg szerintem.Inkább választottam a korlátlan beszélgetést hálózaton belül meg a 3gb netet havi 2790-ért minthogy jó drágán hozzájussak egy "akciós" telefonhoz
-
<Lacy85>
addikt
válasz
joelke HU #63 üzenetére
Én nem mondtam egy szóval sem, hogy mindegyik telefon megéri mindegyik csomaggal.
Annyit mondtam, hogy oda kell figyelni."Nem csak a Telenorra igaz."
A többi szolgáltató árait nem nagyon nézegetem, mert nem érdekelnek.
Egyszer futottam át a telekomos árakat év eleje körül. Meg utoljára is.
1-2 telefon (Xperia XZ, HTC 10, stb.) konkrétan kétszer annyiba került a csomagommal, mint a telenornál. -
-
joelke HU
őstag
Csak az a baj, hogy szinte vadászni kell az olyan készülékre ami előfizetéssel megéri. Nem csak a Telenorra igaz. De például ennél telefonnál konkrétan ha egy korlátlan előfizut akarok az már eleve ráfizetés. Ott a Blue L csomag. Hiába 0 Ft a készülék, ha a havidíjam 13690 készülékkel. Csak sim esetén 9990 Ft. Azaz már havonta 3700 Ft-tal többet fizetek. Ezt nem nehéz észrevenni. Mire lejár a hűségem az ingyen xiaomi lényegében 88 800 Ft-ba került. Hát... Azért na! Ez így elég durva. Még a saját listaáruknál is drágább. Ne mond, hogy ez annyira megéri. Plusz egy év garancia ide vagy oda.
-
lexter00
őstag
Látom felrobbant a topic
Remélem a Telenor is olvassa és hozza a többi Xiaomi telót is.Az árán még gyúrmázhatnak kicsit
-
Joe.36
addikt
Végre... De miért ilyen drága ????
-
<Lacy85>
addikt
Tudom, nem te írtad, hogy hülye, aki itt veszi.
Igazából ezt nem értettem:
"Tedd hazai viszonylatba, és már is jó az ára."
Globális viszonylatban sem rossz, mert 2-3 ezer különbség van az előfizus, valamint az eustock-os ár között.
Telenor meg ha jól tudom, mindenre 2 év garit ad. Eustuck-on 1 év van csak.Meg ezt:
"Ez annak jó, aki Szolgáltatónal vásárol, és még mindig sok ilyen van"
Ennek olyasmi hangzása volt, mintha azt mondanád, hogy "sajnos még mindig sokan vesznek szolgáltatós telefont".
-
-
<Lacy85>
addikt
Nem igazán értem, miért olyan nagy gond szolgáltatónál venni telefont.
A tarifára mindenképp előfizetnék, mert kártyásnál nincs korlátlan beszélgetés, nem kell állandóan feltöltögetni, stb.
Ha meg a csomag már megvan, miért ne vegyek ott telefont? Előfizuval sem drágább (általában azért olcsóbb is), mint függetlenül. -
-
<Lacy85>
addikt
Meg Dual Pixel kamera.
Valamelyik samu leírásból volt Copy-Paste?Most nézem, hogy neten rendelve 5 ezerrel olcsóbb minden csomag (mint eddig mindig ugye).
Akkor itt a személyes vásárlás árai voltak? Nem is olyan rossz így.
M-es csomagban így kb. 3 ezerrel drágább, mint EuStock-on. A 2 év gari miatt szerintem vállalható.
Meg itt ingyenes a kiszállítás. -
Wesder
titán
IP68-cal ès SamsungPay-jel hírdetik... Szánalmas ez a Telenor
-
Csak tudnám mi értelme náluk megvenni aranyáron. Ezeket csak azok veszik akik nincsenek képben, ergo a h@&-re mennek. Note 4
-
Almonen
aktív tag
Anno én is sokat vacilláltam az A5 2017 és Note 4 között, végül az IP 68 győzött meg, és az hogy inkább AMOLED párti vagyok. Tegyük hozzá hogy a mai napig a 2-es Note gond nélkül megy csak az akksija gyenge. Szóval az akksizábáló Heliot procit leszámítva a kettes is nagyon jó kis telefon. Xiaomiban azóta se kell csalódni. Ha vízálló lenne a Note 4 eladnám érte az A5-t is (ami szintén jó telefon, csak az 5.2 nem 5.5, sajnos számít a méret akármit mondanak)
-
-
vigyori78
őstag
Örülök tökmindegy mennyibe kerül, legalább a szolgáltatóhoz bekerült ez is egy nagy előrelépés.
Kérdés: Vajon a 2 SIM-et lehet használni vagy itt is letiltják a 2. SIM-et mint a P10-nél ?
-
<Lacy85>
addikt
válasz
liquidgold #43 üzenetére
Úgy, hogy 1500/hó, hogyha készüléket is veszel. 6190 vs. 7690
Szerk.: Bocs, akkor ez mostanában változhatott, mert eddig így volt, de most felvitték 6690-re.
Pár hete még 6190 volt készülék nélkül. -
joey04
titán
a tájékozatlanok majd megveszik ennyiért. vicc ez a szolgáltatói árazás szinte minden telefonnál.
-
helixP
nagyúr
válasz
cezarlacrone #42 üzenetére
Pedig meg fognak. Igazából a folyamat már elindult. De aszem ez így normális a piacgazdaságban. ( Lásd még.: Huawei)
-
cezarlacrone
aktív tag
Csak aztán nehogy megtáltosodjanak a Xiaomi árak is idővel...
-
<Lacy85>
addikt
válasz
liquidgold #40 üzenetére
Valamit rosszul számoltál, mert M-es csomaggal 67-re jön ki. vagyis drágább, mint kártyásan.
-
liquidgold
tag
Edigitalnal is olcsóbb mint itt kartyásan. De Blue M előfizuval is 55ezer azaz ár valójában, kemény 4e ft a kedvezmény 2 év hűségért
Vicc
-
WhiteWalker
nagyúr
-
tothmaxy182
őstag
Helló magyar ÁFA és Artisjus díj!
-
tamass.szabo
tag
Na hát ez egészen kellemes meglepetés, bár én az A1-re számítottam első szolgáltatós Xiaominak, de így sem baj.
-
kovbandi82
őstag
Reménykedek, hogy a csúcs szériákba is belerakják a B20-at - Mi7 jövőre - és megjelenik a szolgáltatóknál. Mennék is a Telenorhoz!
-
-
<Lacy85>
addikt
válasz
#63534592 #29 üzenetére
"Ettöl félek én is hogy kinövik magukat és emelkedni fog az áruk"
Noname kínai gyártóként csak úgy tudtak piacot szerezni maguknak, ha baromi olcsón adták a telefonokat.
Viszont ha később valami profitot is szeretnének, akkor kénytelenek lesznek árat emelni. Ha nem is Samu, Apple szintre, de biztos, hogy drágulni fognak. -
pauliboy23
senior tag
válasz
WhiteWalker #30 üzenetére
Mindkettő slot független.
-
válasz
WhiteWalker #30 üzenetére
Gyanítom, hogy független lesz a modell, mint ahogy a Nokia 6 esetében is.
De megpróbálok utánakérdezni
-
WhiteWalker
nagyúr
Ilyenkor hogy van?
Dual simes? Ha igen a másik sim korlátlan? -
törölt tag
válasz
hitvanyalak #27 üzenetére
Teljesen igazad van sajnos nem is igazán ismerték a xiaomit kb 1 éve hogy jobban elterjedt,én nagyon örülök,hogy behozzák szolgáltatói kinálatban,mert tényleg nagyon jó telefonok.Én is az első xiaomimat félve vettem meg (redmi note 2 )de azóta volt egy kettő,mert elég sokan lenézik a kinai telefonokat,de szerintem nagyon megbizható márka.Én egy mi mix 2-öt szeretnék,de az sajnos az eustocknál is a jövő zenéje,ha behozná a telenor a kinálatba,akkor biztos ráharapnék
Ettöl félek én is hogy kinövik magukat és emelkedni fog az áruk
Fornettisuti: Úgy tudom a wayteq Hungary ami a Gubacsi út 1 szám alatt van
-
fornettisuti
veterán
Adott esetben melyik cég szervizeli hivatalosan?
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
#63534592 #25 üzenetére
Rengeteg felhasználó nem vesz eustockból, innen-onnan. Hanem bemegy a szolgáltatóhoz, megnézi mi van és választ. Eddig mindig az volt a Xiaomi-ra a legnagyobb ellenérv, hogy " jó de az nem itthoni szolgáltatós telefon" na most már az lett legalább az egyiknél. Nem bánom, ha elterjed, hátha az értelmetlenül drága nevek is visszább vesznek. Mondjuk a Huawei is inkább megvadult az árképzésében.
-
-
törölt tag
Ha megnézed én az elöfizetéses árakhoz szóltam hozzá,de ha megnézed kártyásan is sokkal drágább.Az a másik hogy ugye ezek dual simesek,nem tudom hogy lessz-e rajta hálozati korlát,mert jó lessz ha valaki megveszi a telefont előfizusan,és nem fizeti,eladja valami madárnak,és letiltják.Ez most csak eszembe jutott.
De visszatérve akárhogy nézzük sokkal drágább mint az eustocknál,akik másnapra kiszálitják a telefont,és 1 év Magyar garival adják.
-
-
Stock droiddal, vagy a kép false?
-
-
<Lacy85>
addikt
Hmmm. És előfizuval még drágábban is is jön ki, mint kártyásan. Hát tényleg nem egy jó vétel.
-
-
helixP
nagyúr
válasz
Luck Dragon #14 üzenetére
Amúgy már így is az.
-
-
Matada2.3
veterán
Elég jót tenne a Xiaomi közmegítélésésnek, ha több szolgáltató is felvesz már ilyen márkás telefont a listájába. Óriási sláger lenne az ünnepi időszakra árazott Mi A1 a szolgáltatóktól.
-
Wesder
titán
61-èrt nem is rossz.
Kiváncsi vagyok, mi van mèg ennyièrt a szolgáltatóknál. -
-
Flashget
félisten
Akik annyira várták a Xiaominak az Európában való megjelenését hivatalosan is, valami ilyesmi árakra számíthatnak itthoni szolgáltatóknál.
Asszem maradok inkább eustocknál meg a 20%-os szlovák áfánál még... -
-
-
törölt tag
Végre egy jó telefon a telenornál.Csak kicsit drágán adják amikor az eustocknál minden elkötelezetség nélkül a redmi note 4 3/32gb 47900 ft.
-
Üdvözölendő Redmi a szolgáltató soraiban. Bár az ára az még nagyobb meglepetés de ezt már nem pozitívan gondolom.
-
Az árazást, ha azt nézed, kártyásan nem veszélyesen drága.
Igazodik az eddigi árakhoz, viszont így lehet szélesebb körben is elérhetővé válik.
Ha ezt tudom, akkor kértem volna előfizetés mellé egyet. Viszont ha a családban lejár valamelyik, akkor már tudjuk mit hozunk ki.
Végre.
-
helixP
nagyúr
Kihagyhatatlan ajánlat lett a Note ezzel az árral ...
De legalább megjelent a szolgáltatóknál.
-
M5Norbi
őstag
Üdvözlendő lépés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest