- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
mikor fog kijonni a xiaomi mi max 3 ?
-
artiny
őstag
válasz
Milestone2 #4584 üzenetére
Mi 32GB 3GB
android 7.0 nrd90m
miui GLOBAL 8.5.1.0 NBCMIED -
artiny
őstag
Ugy hallottam kijot a MIUI 9 Mi maxra is, nekem nem jon automatikussan ha ramegyek hogy search for update-s. Ebben az esetben hogyan lehet feltelepiteni a 9est ? meg mindig 8.5.xx van a telefonban....
Ha feltelepitem a 9est akkor torlodnek a kepek stb a telefonbol?
Melyik a stabil verzio amit letolthetek ra ?
-
artiny
őstag
8.2.5.0 miui
android 6.0.1szoval akkor magamnak kell feltennem a 7set?
ertem, nem tudtam hogy ezek hasznalhatok(regen hallottam mas telefononoknal, hogy nem megy pl. a ka. era vagy hasonlo) akkor jo lessz ez is nekem, a dev valtozat.ha felteszem a 7.set akkor torlodik a mostani programok stb... mentesek, kepek...?
nektek amugy jott 7sre frissites? egyaltalan varhato? hogy 1x bejelezz
-
artiny
őstag
válasz
Milestone2 #3934 üzenetére
amikor végleges verzio lessz, akkor nem fog kijonni egy olyan valtozat ami magatol majd telepul? ezt magunknak kell majd valahogy feltelepiteni?
koszi
-
artiny
őstag
mikor jon az uj frissites, android 7 re?
-
artiny
őstag
Amugy az ajanlott uvegnel amit irtatok, a kommentek kozott van olyan,hogy valakinek szivarvany foltos a telefon :S [link]
Amugy a raszter okozza a szivarvanyt, van egy atlatszo ami nem raszteres - annál nincs szivarvany (ajandek volt a tartohoz es sokkal jobb a tapintasa mint a szinesnek amit vettem, es kevesbe szedi ossze az ujlenyomatokat - csak egy baj van vele: hogy nem színes)
-
artiny
őstag
Nekem is angol a menu. Ha ujlenyomatot elfogadja akkkor nekem sem kell már PIN vagy Pattern rajzolás....azutan mar feloldodik a telefon. De pl. ha le van teve a telefon az asztalra, es nem akarom felemelni a telefont
akkor mindig be kell kell rajzolnom a patternt, az helyett hogy csak pl. felhuznam a displayen a lock screent,hogy feloldjam (szoval ez maceransabb mintha csak sima felhuzas lenne a kepernyon)
-
artiny
őstag
belehetne allitani a fingerprinttel valo felnyitast a telefonnak ugy, h csak ujlenyomat vagy sima swipe felhuzassal lehessen feloldani a telefon. ne kelljen kulon meg pin vagy pattern rajzolast is beallitani?
-
-
artiny
őstag
Megjott ez a festet (fekete) Tempered Glass Screen protektorom az aliexpressrol a legolcsobb verzi 1.40€ert. Egy baj van vele, hogy miutan feltettem ilyen olaj folt szeru szivarvany van az uveg alatt. Lemostam (alkohollal, tisztoszerrel) - sikerult is feltennem újra, de idovel ha felmelegszik a telefon - úgy látszik elohozza a semmibol ezt az olaj foltot. A másik bajom,hogy nagyon gyujti az ujlenyomatatot.
Van esetleg valakinek tapasztalata olyan uveg foliaval ami nem gyujti ennyire az ujlenyomatokat es esetleg letezik fekete/arany szinben is? -
artiny
őstag
Nektek ropog a telefon ha menyomjatok a sim kartya felenel (jobb sarokban lent). Sikerult lerantanom az asztalrol es a display kiallt egy kicsit,vagyis a hatlap bol elmozdult de visszanyomtam. Nem tort be,se repedes
csak most neha megnyomom ott ahol elmozdult a hatlapbol kicsit ropog ,nalatok is? De foleg a kozepenel a xiaomi logo felett a hatlapjan
-
artiny
őstag
Hogyan kell beallitani a kamerat ,hogy a leheto legjobb minosegben fenyekepzzen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- PlayStation 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest