Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aimettirlz
tag
Üdv, nem találtam élő MIUI topikot ezért feltenném itt a kérdést:
Az normális hogy a telefon (Mi MAX, 6.0.1 Android, MIUI 8.2.5.0) saját mérője 2.66 GB adatforgalmat mér, a T mobile meg 4-et jelent pillanatban?
Mit nem mér a telefon?
Vagy mitől ekkora a differencia?Egy játék van ami a reklámok meg a folyamatos használat miatt megevett egész hónapban 1 GB-ot, ami nem kevés nyilván... de messengeres hanghívások is nagyon ritkák, és nem értem... hova tűnik a nem mért mennyiség?
Köszi a szakmai hozzászólásokat előre is!

-
aimettirlz
tag
Köszi a sok tapasztalatot/hozzászólást
Az elején nekem is feszes volt...
Nagykáta szervíz azt mondta hogy küldjem vissza aztán ők tovább küldik... több hét a csere
Eddig egyébként régóta 3 helyen (garázs, hálószoba, munkahely) ugyanazt a gyári blackberry töltőt használom (2A) amit a note 2höz is eddig...
Abból az egyik nagyon lötyög és alig lehet vele tölteni... Szóval lehet érdemes lenne venni egy gyári töltőt (samsung?) még és azzal is kipróbálni?! 
-
aimettirlz
tag
Üdv fórumlakók!
Nagyon gyorsan (1-2 hónap) micro usb foglalat/töltési problémába ütköztem MI MAX esetén...
Pedig iszonyatosan figyeltem hogy mindig merőlegesen illetve csakis akkora erővel dugjam be a kábelt amennyire szükséges... Az előző telefonom (note2) is küzdött hasonló hibával, de kb 3 év után... illetve azt rengetegszer használtam adatközlésre is, a MI MAX-ot pedig nem... csak is töltésre... van több gyári töltőm is némelyikkel még tudom tölteni a telefont, de a lényeg hogy bedugom és több millimétert kottyan jobbra balra a csatlakozó...
sohasem lógott kábelen meg ilyesmi... értelmesen használtam, műszaki ember vagyok...Igen garis a telefon, de nem szeretném hetekre beadni első körben...

Van valakinek hasonló tapasztalata?

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagykáta szervíz azt mondta hogy küldjem vissza aztán ők tovább küldik... több hét a csere
Eddig egyébként régóta 3 helyen (garázs, hálószoba, munkahely) ugyanazt a gyári blackberry töltőt használom (2A) amit a note 2höz is eddig...