- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbubby00
őstag
válasz
wwenigma #116 üzenetére
Én amúgy pont leszrom, hogy ki mivel rohangál.
Van aki hasitasival nyomul, manapság az sem menő, pedig annó nagy sláger volt. Nyáron, mikor elmegyünk sörözni stb, akkor eléggé nehéz hova tenni a csomó motyót.
Pénz, cigi, telefon, kulcscsomó és kitudja még mi. Tegyük fel ittasan akarsz hazatérni. Odafele, meg végig biztosan kellemetlen mindezt a zsebedben tárolni, de hazafele legalább megmarad. Ha táskát, szatyrot bármit viszel magaddal, azt pedig könnyebben elhagyod, ottfelejted bárhol.
Tehát kompromisszumképesnek kell lenni. A homártasi pedig teljesen elfogadott cucc manapság. Ezt a pár biszbszt mégse hátizsákba vagy laptoptáskába cipelje az ember. Mondom ezt úgy, h nekem nincs és nem is szeretem a homártasit. Pont. -
bbubby00
őstag
válasz
Milestone2 #54 üzenetére
Én várom a Mi Mix 3 globalt. Most elég erős áron kezdett. 6/128 vagy 256 ha 150e környékén lesz, az már emészthető kategória. Redmi note 5 4/64et váltana.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest