- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabopeter19
csendes tag
válasz
donjohnson #1417 üzenetére
Köszi tényleg működik így!
-
Szabopeter19
csendes tag
Sziasztok!
EUStock-tól rendeltem egy eu változatot, ezelőtt volt/van egy kínaim azt nem igazán tudom mire használni. A kérdés az lenne, hogy a horizon go az még mindig problémás? HBOGO? Kb ez a két dologra lenne használva, illetve néha kodi, de azzal nem hiszem hogy bármi gond lenne.
-
Szabopeter19
csendes tag
"Sajnos" sikerült egy china verziós boxot, rendeljek, tud esetleg valaki segíteni abban, hogy esetleg az eu sw-t fel lehet-e rá valahogy flashelni? Köszönöm előre is!
Youtube videókkal próbálkoztam de a kingroot alkalmazás nem viszi végig a rootot
-
-
Szabopeter19
csendes tag
Sziasztok! Most készülék egy ilyen masinát venni, viszont lenne 1-2 kérdésem azokhoz akik esetleg használták már az alábbi programokat
HBO GO, TVGO, HorizonGo, főleg ezeket használom, illetve a kodit, de gondolom az megoldott rá. Mi a tapasztalat az említett apokkal, azt olvastam, hogy az hbo az vagy megy vagy nem, de inkább nem és akkor is csak a mobil app változata.
Viszont a másik két appról nem nagyon találtam infót, most egy MBX-Q lejátszóm van, azt mobiltelefonként ismeri fel a playstore. de az 1gb ram miatt már nagyon nem élvezetes vele sem a horizon go sem az hbo.
A segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55LS03RA) 140CM 4K Q-LED FRAME SMART ! PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN90DAT) 165CM NEO Q-LED 4K SMART PRÉMIUM ..AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE65Q65C) 165CM 4K Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest