Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
Nem néztem rá tegnap, hogy végül mi lett vele, de így ez elég érdekes. Nekem 4 készülék van a google fiókhoz rendelve, azokon sem menne/vagy megy. Bár ahogy elnézem, ez semmin sem.
Írtam az MTVA-nak, hogy megtudjam csak "sima" androidos app lesz, vagy esetleg elkészül android tv-re is, de a válasz is úgy késik mint a működőképes alkalmazás. (Nem lepődtem meg, kb. 2,5 éve írtam nekik egy sorozat miatt, amit ők adtak csak, senki más, majd úgy ért véget hogy az utolsó évad sehol. Na arra sem jött válasz azóta sem.)(#3624) zhorvath : Kodi alatt nézhető, szerencsére valaki megcsinálta hozzá az addont. Lehet neki kellett volna az androidos app-ot is.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Google Android TV operációs rendszerének 6.0-s változatát futtatja a régi-új doboz.
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest