- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pfiucska
aktív tag
Ha a telefon tetejet letakarom mintha zsebben lenne akkor az AOD-nak nem kene elaludnia?
-
Pfiucska
aktív tag
Megjott a 10-es droid
-
Pfiucska
aktív tag
-
Pfiucska
aktív tag
-
Pfiucska
aktív tag
Sziasztok!
Apám A3-ja nagyon gyorsan merul. Utolso feltoltes 12oraval ezelott es mar csak 80% az akksi (0 kepernyoidovel). Nalam ez sztem 2-3% maximum.. tudnatok adni valami tippet, hogy hol keressuk a problema forrasat? Hasznal mi band 3-t, mi fit alkalmazassal. Ez szivna le?
Koszi,
-
Pfiucska
aktív tag
Valaki esetleg azt nem tudja, hogy hol lehet beallitani, hogy lassan milyen gyors a halozat a fenti sávon?
-
Pfiucska
aktív tag
Szia
AOD nem tudom, hogy van-e en nem mentem meg utana uzemido sporolas miatt de en is olvastam ezt is - azt is.
Az ertesito led eleg picike a tetejen nekem elotte nagyobb volt es ezert itt nehezebben veszem eszre ha villog de de mukodik rendesen, jelzi a messenger uziket is.
Dupla kopprol nem tudok nyilatkozni de felemeles nelkul is meglehet nyomni oldalt a gombot
Magas fenyerore allitva szerintem kint is jol hasznalhato de azt nem tudom, hogy nyaron milyen lesz az erosebb napsutes miatt.
-
Pfiucska
aktív tag
Sziasztok
Szeretnem roviden osszefoglalni az elmult par napom tapasztalatait az A3-mal kapcsolatban a leendo vasarloknak.
Kezdesnek megemlitenem, hogy Redmi Note 4-rol valtottam az A3-ra.
Meretek gyakorlatilag nem valtoztak, kicsit keskenyebb az A3, kenyelmes fogni es jo tapintasu a keszulek.
A miui-val nekem nem volt semmi bajom de tetszik ez a tiszta droid, bizom benne, hogy minel hamarabb jonni fog a 10-es. Gyors es jol hasznalhato a rendszer, nem tapasztaltam laggokat ami a note 4-rol mar nem teljesen volt elmondhato.
A kijelzon a pixeleket szerintem tenyleg lehet latni atlag user szemmel is de csak akkor ha kozelrol es szant szandekkal kezdem el vizslatni, mas esetben nem zavaro szerintem.
Fenyerovel nincs problema, jo alacsonyra is lelehet allitani ha sotetben vagyunk, a szabadban pedig jól látható magasabb fenyerovel, persze majd nyaron kiderul, hogy milyen.
Kamerarol nem nagyon tudok nyilatkozni meg, atlagos kepeket lő szerintem, semmi extra. A tobbek altal ajanlott Gcamot nem probaltam meg.
Üzemidovel en megvagyok elegedve, akksi kimelo nelkul, atlagban 50-60%-os fenyeron, 8 ora kepernyoidot bir kb. Tegnap 6,5 ora kijelzoido volt, 5,5 ora spotival meg 1,5-2 ora wazevel es volt benne meg 25%. Ezzel mar ki lehet birni egy napot toltes nelkul ( tudom, sokat hasznalom. )
En itthon vettem 60k-ert egy fekete/atlatszo tokkal, 3munkanap volt mire idert. Azt gondolom ennyi penzert ez egy teljesen jo telefon akinek fontos a jo uzemido, szeretne pure androidot es nem akarja centirol nezegetni a kijelzot :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest