- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
piglet76
tag
Sziasztok!
Kb. két hete kértem a tanácsotokat kijelzőre való tempered glass-al kapcsolatban.
A nyertes a Baseus lett, mivel az jött meg leghamarabb.Felrakása egyszerű volt, ahogy elnéztem még méretgondok sincsenek, amitől tartottam előtte. Minimálisan mintha belelógna az első kamerába a kialakított nyílás, de valójában nem, a kamera képét semmiben sem befolyásolja, nincs kitakarás.Érintésre érzékeny, az ujjlenyomatokat még nem tudom mennyire gyűjti, 1 órája van csak fent.
Tehát még1x köszönöm a javaslatotokat, és bátran ajánlom bárkinek, aki edzett üveget keres a telefonhoz.
-
piglet76
tag
Resist, DanielK, Pocak89 köszönöm szépen a tanácsokat, és a linkeket!
Rendeltem egy Baseus-t, és mindjárt fogok egy Nilkin-t is., megnézzük melyik válik be jobban. -
piglet76
tag
Resist and Lomas, köszönöm a válaszotokat!
Esetleg a Baseus üveghez tudtok linket? (Vagy pont az, ami az összefoglalóba van?)Esetleg még valakinek javaslata?
-
piglet76
tag
Sziasztok!
Tanácsotokat szeretném kérni két kérdésben:
Az első: Tempered glass full cover üveg. Korábban valaki javasolta az ASLING üveget. Ezt is rendeltem a telefonhoz, mióta megvan, ez volt rajta. Sajna a készülék koppant egyet, az üvegnek annyi, és most keresem az alternatívát.
Mit javasolnátok tapasztalat alapján, az összefoglalóban található típusokon kívül?
(Az Asling jó volt, de baromira gyűjtötte az ujjlenyomatokat, ezért keresek esetleg mást.)Második kérdésem: Olyan lehetőleg puha, szilikon tok, aminek a széle egy picikét magasabbra ér, mint a kijelző síkja? Tehát, ha kijelzővel lefelé rakom le, akkor a tok peremén fekszik, nem a képernyőn. (Szerintem ezt az esést is túlélte volna az üveg, ha a tok amit használok ilyen.)
Szintén személyes tapasztalat érdekelne, kinek mi vált be.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest