- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
Turbobacsi #12952 üzenetére
Aha! Csak nekem két különböző hangszóróm van
Samsung Level box mini + HTC Boombass. A Samsung S8-tól tudja a dual audio módot, ami képes erre, de nem feltétlenül szeretnék Samsung-ot. Nemrég váltam meg a Mi Mix 2s-emtől és szerettem. No meg olcsóbb is a Mi 8, mint egy S9+
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Képes a készülék 2 bluetooth hangszóró egyidejű működtetésére?
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Mi mix 2s-em van, de elég halott a topic. Az lenne a kérdésem, hogy megoldható-e valahogy az 1080p 60fps normál sebességgel, tehát nem lassított felvételt szeretnék, hanem klasszikus smooth mozgású videót. Rákeresve a topicban azt láttam, hogy elvileg valami februári update fogja tartalmazni ezt az opciót. Mennyire biztos ez? Illetve a gyártó vajon miért érezte úgy, hogy ezt az alapfunkciót nem kell beletennie, nincs rá szükség? Utóbbi kérdés félig költői, úgysem lesz rá válasz, a kérdés sem túl értelmes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest