- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
gigabytman #12540 üzenetére
De úgy rakattintasz a reboot system-re?
Mi logo alatt pöttyök "futnak"? Kb 1-2 perc az első indulás, nem több! -
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #12387 üzenetére
Arb miatt nem tudom, stabil vonal nekem "kínai"
nekem még nincs ez az arb azt hiszem aktiválva, de én Fastboot-al ráereszteném a legfrissebbet.
-
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #12381 üzenetére
Szerintem dev-stabil csak tisztán.
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
i.mi.com-ra be tudtok lépni weben?
Törölném a sok képet a galériából, mert megtelt, erre fehér lap...se kép se hang. -
havri1
félisten
9.6.5 EU dev az gloobal vagy china alapú?
Fastboot globalt csak 9.6.4-et találtam, china fastbootot meg egyáltalán nem. -
havri1
félisten
Nézd, ha hw függő, (nem egy kijelzővel szerelték a mi8-akat ha jól tudom), akkor biztosan.
Átlagosan stabillal kapod, villog, garancia, persze.
Az is lehet, szoftver okozza, de szvsz akkor is garanciális probléma.
Nálam EU-n nem jelentkezett sosem ebben a formában, csak egész egyszerűen néha nem ad fényt a kijelzőre feloldás után, de ez szoftveres gond. -
havri1
félisten
Gesztussal állandóan véletlen készítek csomó képernyőmentést. Ezt ki lehet valahol kapcsolni?
Megvan
-
havri1
félisten
Nálam is jó lett az üzemidő.
Viszont a dupla kopp és ujjlenyomat ébresztés továbbra sem jó. Oldja a készüléket, csak későn ad fényt a kijelző lre. 2-4mp. Nem mindig, random.
Biztos, hogy oldja a kijelzőt, mert alatta indulnak az appok, illetve ha hangos a készülék, hallani a feloldás hangját is. -
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #11986 üzenetére
Kikapcsolva?
-
havri1
félisten
Az utolsó frissitessel senkinek nincs gondja a képernyő feloldással?
Néha sem ujjlenyomat, se dupla kopp, csak power gomb, de az is lassan.. -
havri1
félisten
Ma sem tudtam McDonaldsban fizetni telefonnal. Valakinek volt már sikeres?
-
havri1
félisten
Pár hibába beleszaladtam a napokban:
Újra 2 simmel használom amitől baromra merül. Lehet nem attól, de most jött elő.
1 simen van a net, 2esen beszélek. Ha bejön a 2-esre hívás, megszakad a net, ez ok. De utána pár app nem képes helyreállni, nem látják a netet, csak restart után.
1 sim, főkártyán, indítok egy hívást, indítok rá egy másikat, majd összekapcsolás, sikertelen.
Régebben jó volt.. -
havri1
félisten
Fb-n nincs még sötét téma ugye? Már csak az világos..
-
havri1
félisten
Hát gyerekek, tegnap berepedt a BASEUS üveg. Rendeltem 2 hasonló üveget, olcsóért, mondom jóaz tartalékba.
Hát.... Csak BASEUS vagy hasonló minőségi! Ezek a pár dolláros szarok semmit se érnek. Vág, pontatlan, és ami a durva, a színek is csúnyák vele. -
havri1
félisten
Kb egy hete használom az erste NFC fizetését. 5e Ft alatt igazából nem volt sehol gond. Felette már 2 helyen is. McDonald's.. Feloldom ujjlenyomattal, érinteni, csipog, telefon mintát kér, majd újra. PIN-t is kér a terminál, de nem fogadta el a pinem. 2x sem. Kártya elő, azzal elsőre.. Nem vágom, hol a hiba. Előtte C&A-ba 45e vnél meg csak dupla feloldás után nem kért pint. Nem vágom. Nem problémamentes az az igazság, kártya vagy kp mindig legyen az embernél.
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #11452 üzenetére
Szokott igen, pár hete vettem észre először. Nem készül el a kép!
-
havri1
félisten
Ph appot használja még valaki? Tegnap óta crash-el. Akármit csinálok. Másnál?
-
havri1
félisten
Deichmannban a terminál nem olvasta a Mi8-at.
-
havri1
félisten
Az egyik simen le akarom tiltani a számomat, vagyis hogy ne küldje el amikor telefonálok. Erre hol van lehetőség? Nem találom.
-
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #11292 üzenetére
Az sms csak akkor jön, ha nem elérhető simet hívnak.
DE mondom, ez egy szolgáltatás, kérdezd meg az összekötőt. -
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #11289 üzenetére
Az szolgáltatói oldalról jön. Külön szolgáltatás.
-
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #11287 üzenetére
Mert egyszerre 1 aktív simet kezel a készülék.
-
havri1
félisten
válasz
Peter.70 #11231 üzenetére
Diákoknak ingyenes az Office 365, amihez jár 1TB tárhely is, pro vagy mi
Gyerekeket beregisztráltam. 1 reggel 5 gépen lehet használni ingyenesen.Az Office 365 ProPlus ingyenes használatára jogosult minden magyarországi, államilag elismert, állami, egyházi vagy alapítványi fenntartású általános és középiskola tanulója és tanára, valamint a Tisztaszoftver Programban részt vevő felsőoktatási intézmények hallgatói.
Mobilra OneDrive, ugyanúgy tolja felhőbe. Marha jó, mert doksikat meg mindent elérek, bárhol, bármikor.
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #11229 üzenetére
Nekem 1 TB ingyenes van (onedrive) a képeknek, ezzel semmi gond. Csak a beépített galéria állandóan ide tolja fel a képeket, ezzel hamar megtelik, és üzenget, hogy megtelt..megtelt..
Hiába kapcsolom ki, valami algoritmus visszakapcsolja, és jön a megtelt..megtelt.. -
havri1
félisten
Ingyenesen az alap 5GB-os Mi Cloud tárhelyet nem lehet növelni ugye?
-
havri1
félisten
Igen, tisztában vagyok ezzel, ezért sem szoktam sosem úgy tölteni/használni.
Mi5 akksija napokban volt 5 éves, most érett meg, mert már fele annyit bír csak kb. Eszméletlen, mit kapott, munkanapokon 2-3x is töltöttem éveken át, rengeteget használtam, mint ahogy most ezt is.
Adatoknál jellemzően pl email - ra gondoltam, reklámok miatt. Bár rengeteg app ezt írja is, hogyha nem figyelmes az ember, a pipát simán bent felejti.. -
havri1
félisten
Más:
Akik panaszkodnak az erős merülésre, mennyit vagyis meddig szokták tölteni a telefont?
Én jellemzően 80% környékén leveszem.
Én is észrevettem, hogy jobban merül az elmúlt x hétben a megszokottnál. Ma reggel viszont hagytam 100-ra.
Eleve furcsa volt, hogy 89%-tól "baromi" lassan veszi fel (gyorstöltés itt gondolom már nem aktív), viszont cserébe most 75%-on van még.
Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy csak a töltöttség kijelése nem pontos (sose merítem le, 50-80 között szoktam általában használni).
Lehet néha kell egy full töltés - merülés emiatt.
Régen volt recoveryben battery wipe, pont ezért. -
havri1
félisten
Oké, köszi.
-
havri1
félisten
Mi8-ban helyileg hol van az NFC chip? Csak, hogy céltudatos legyek, ne bénázzak..
-
havri1
félisten
Akkor viszont nem a háttérben omlik össze, ebben nem voltam biztos.
Igaz, Mi8-on nem nagyon navigálok, csak az említett Redmi2-n, de ott ilyet nem tapasztaltam, csak ha hívás jön be, és szakad a net. (Híváskor vált valamiért sávot a 3G-2G vagy hasonló, és ekkor szakad a net, na ezt nem tudja kezelni).MIUI AOSP témában én nem kívánok senkit sem befolyásolni.
Mindenki azt használ, amit szeretne.
A véleményem az, hogy aki AOSP romot szereti, az ne MIUI-s telefont vegyen, logikusan erre vannak a gyári dolgot, driverek fejlesztve. Többi mind portolás, ami mindig okoz gondokat.
Összességében én elégedett vagyok a rendszerrel, szeretem, sokkal többet ad, mint amire szükségem van. A sok év alatt annyira megszoktam, hogy nem tudnék váltani, és nem is szeretnék. -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #10740 üzenetére
Az nem ugyanaz, mint recovery wipe cache + dalvik
Én minden update után szoktam, sőt, playes telepítés után is, heti 1-2x. -
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #10736 üzenetére
Update után wipe volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest