- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
1Konrad #2097 üzenetére
Szerintem meg semmi baj nincs ezzel a fogyasztással. (Mint ahogy ezt már valaki leírta itt)
Mivel %-os arányban írja az értéket, és 2x óra alatt merült 30% -ot a készülék, ez teljesen rendben van. Tehát az elfogyasztott 30%-nyi energiát a gsm modul ette meg. Nem volt más. Óránként ~1% úgy, hogy van benne 1h kijelző is, sztem nem sok.
Mindig lesz magas fogyasztó! Ha elindítana egy óra yt-ot, mindjárt változnának az arányok.
Példaképpen, ha feltöltené a telefont 100%-ra, letenné az asztalra, és 4 napig csak pihenne a készülék, se jelzés se semmi, akkor megkockáztatom, hogy 98% merülés a cellakészenlét lenne, mivel más fogyasztó nem volt az üzemidő alatt.
(Hozzáteszem, ami nagyon fontos, még nincs meg a készülékem, más típusokat használok, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján nekem ez jön le.) -
havri1
félisten
válasz
ladybird25 #2033 üzenetére
-77/63 nálam LTE-n. Nem tudom ez mekkora különbség jelerőben. Csak kíváncsi voltam van e jelentős eltérés.
Az fix, ha gyenge a térerő, nagyon tud merülni (bármelyik készülék). -
havri1
félisten
válasz
ladybird25 #2031 üzenetére
Sim állapotánál a jelerősség mennyi?
2x óra alatt 3x %-al még meglehet a 3 nap -
havri1
félisten
válasz
Gergőke88 #2017 üzenetére
Igen. Ha még nincs engedély, akkor várni kell.
De lehet global dev-hez nem kell nyitni, csak akkor fastboot rom kéne, most linket nem tudok adni, mobilról vagyok.
Az gyalul mindent.
Én jobban preferálom a multi (xiaomi.eu/miuihu) dev romokat. Eleve sok google szemét nincs benne, sok eleve nem működő dolog ki van szedve, és a home screen ikonelosztás is bővült. -
havri1
félisten
válasz
ladybird25 #1989 üzenetére
Ha jól látom, 21 óra óta megy akksiról, amiben van több mint egy óra kijelző, és 70% körül jársz? Ez rossz? Mennyit telefonáltál?
SOT se mindegy, miből adódik össze. Film, yt, vagy ebook olvasás gyenge háttérrel.
6900ft egy powerbank.. -
havri1
félisten
Itteni ajánlásra rendeltem BASEUS 0.3mm 7D üveget rá. Most nézem, ez tényleg telibe keretig ér, felül is. Érzékelőket, első kamerát nem zavarja?
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #1938 üzenetére
Ez hol?
-
havri1
félisten
Ilyen esetleg valakinek van?
Dobozban tényleg van gyári szilikon tok?
Xiaomi Mi 8 NillkinÜveg rá? Nillkin mi5-re nagyon jó volt. Van jobb alternatíva?
-
havri1
félisten
válasz
retesz147 #1805 üzenetére
Hm, akkor ez változott. Úgy tudtam, az engedély accra van, nem készülékre. Legutóbb egy ismerősnek nyitottam bl-t, nem kellett csatolni a fiókomhoz, legalábbis nem emlékszem rá. Fastboot-al szoktam általában telepíteni, de köszi az infókat.
Akkor egy ideig használom majd a global rommal.. Vagy ami fent lesz. Remélem nem webshopos hulladék, zárt bl-el.. -
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #1782 üzenetére
Hőmérséklet a gyilkos, nem a sebesség
(közel 3 éves most a mi5, végig qc-vel töltöttem, mai napig 4h kijelzőidő belemegy, hál istennek)
-
havri1
félisten
Végül kínai wh lett, GearBest, 112e, EU priority line. Kíváncsi vagyok. Máshol nem találtam, következő lépcső az int verzió, olasz raktár, 124e. Igaz az 3 munkanapos szállítás, garantáltan áfa mentes. Remélem nem nyalom be.
-
havri1
félisten
Hali!
Mi a konkrét különbség a global meg a nem global verziók között? Gyanítom nem a rom.
Mert frekiben a sima is tudja pl a 4g b20-at leírás szerint..
Illetve a 6/64 és a 6/128 verzóban a ramok lassabbak, mint pl mi5-nél? Illetve a háttértáton kívül van bármi különbség közöttük? Nem találok erre vonatkozó infót..
Most ez tűnik jó vételnek, priority line-al.
Xiaomi Mi 8 6.21 inch 4G Phablet Global Version - BLACK 6+128GB
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest