Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Honor 300 Ultra is lebukott
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
ezoltán
tag
A mai frissítés valóban megoldotta. Köszi!
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5 | Huawei Mate 20 Pro | Samsung Note 20 Ultra | Samsung S20 | Xiaomi MI 11 Ultra | Pixel 6 PRO | Samsung S22 | iPhone 14 PRO
-
surgery
senior tag
-
szpali
addikt
Mi 10... hazai beszerzés, de vettem hozzá 2 sim-es tálcát.
Ezen a vonalon van dual sim és mókolás nélküli nfc-s google pay
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
BullZeye
veterán
Érdekes hiba, van ötleted, hogy ez mitől jöhet elő?
Mi10-nél volt nálam hasonló hiba Xiaomi.dev rommal, de ott a klónozott alkalmazások funkció okozta a hibát. De Mi 11-nél nem tapasztaltam eddig ezt a hibát és működik a klónozott app.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
BullZeye
veterán
Őszintén nem emlékszem melyik volt előbb.
Más.:
Xiaomi.dev rommal akik használják és rootolták Magiskkal. A telefon néha akad, amikor feloldom utána beakad még a scrollozás is. Főleg akkor vettem észre mikor balra húzom és ott googlenek a hírei vanak -1 lapon.Sőt 4K videó felvételnél az első pár másodperc akad és utána sem teljesen 100%.
Olyan érzésem van mintha vagy az órajel nagyon alacsonyan lenne, vagy valami használná a procit 100%-on ilyenkor a háttérben. Mivel ha asztalon van nem különösen melegszik használat nélkül, így ez is csak egy tipp.
Van ötletetek, hogy mivel lehetne kiszűrni a hiba okát? Vagy simán a ROMban van valami amit remélhetőleg javítanak?
Kamera app indítását követően 3-5 másodperc mire egyáltalán mutatja a képet, addig feketeség. (de lehet, hogy nagyok az elvárások, bár mi10-nél ilyesmi nem rémlik).
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Jazz
veterán
válasz Karavik #1006 üzenetére
Köszi. A power menü access közben meg lett.
Van 1 soros időjárás widget is igen, de abban nincs óra.(az értesítési sáv órája meg nagyon kicsi). olyan kéne mint az 5x2-es widget ami óra + időjárás. Csak 5x1-ben. Itt is az info csak 1 sorban van, a 2. sor meg csak egy üres semmi.free your mind
-
Pimpa
tag
válasz Karavik #1211 üzenetére
Nekem pont ez volt a baj, hogy hiába tettem fel az ADB-t, mégsem ismerte fel a telefont fastboot módban. Csak a videóban látható linkről leszedett driver segített.
Szerintem neked valahonnan felkerült a szükséges driver s azért működött. Nekem sosem volt előtte Xiaomi telefonom és azért nem működött szerintem.
Így szerintem jó ötlet volt ezzel is frissíteni -
Segal
veterán
válasz Karavik #1261 üzenetére
Akkor most már ezt is tudom miért nem engedte elsőre nekem sem
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Pimpa
tag
válasz Karavik #1265 üzenetére
De ez valami Google service volt, vagyis inkább a háttérfolyamatokért felel, azért fura, hogy nem frissült le azonnal.
Érdekes, hogy egy Google alkalmazás sincs fent, Youtube, Drive, Fordító, Térkép, Chrome.Ha most jól belakom a telefont és mondjuk egyszer úgy döntök, hogy váltok Android 12-re, akkor mindent legyalul a telepítés vagy megmaradnak a most feltett alkalmazások?
-
alex.3
tag
válasz Karavik #1313 üzenetére
Köszönöm a válaszaidat. Gyakorlatilag a nagyon gyors merülés zavar amit remélhetőleg a többi problémával együtt gyorsan orvosolnak. Amire viszont keresve sem találok választ az az hogy esetlegesen a xiaomi.eu stabilt erre a rom-ra hogyan lehet felrakni, mivel főverzió visszalépésről van szó. Kaptam egy jó cserét a készülékért és mivel nem volt még iPhone-om lehet élnék vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest