- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janesz1981
tag
Az nézőpont kérdése hogy neked a 10%-al több vastagság nem tétel de a 4%-al nagyobb szélesség és magasság igen. De egyébként értem mire gondolsz csak kötözködök de ez szerintem nem "brutális" különbség valóban lehetne kisebb de itt kell megfizetni az olcsóságát. Megnézed van olyan webshop ahol már a hivatalos 350 dollár környékén lévő árat írják ki az 500 dollár feletti helyett és ha jól tudom hivatalosan október közepétől kezdik majd nagy tételben árulni. 130k a G2-ért nekem elég optimista becslésnek tűnik mikor a G pro kerül annyiba itthon jelenleg. Inkább 150-160 körül tippelem majd árát mint ahogyan azt a külföldi árazások sejtetik ( de ne legyen igazam nem akarok senkinek rosszat
).
Tehát kis szerencsével ha még fizetendő dolgokat megússza az ember beszélhetünk féláras telefonról a mi3 esetében. Azt se felejtsük el ebben a legerősebb snapdragon 800-as variáns van és gorilla glass 3 nem 2 valamint vizes kézzel és kesztyűben is tapizható és magnézium ház. -
Janesz1981
tag
Valóban jól néz ki a G2 a szinte keret nélküli kijelzővel ami még 0.2 collal nagyobb is. Ha egymásra rakod a két telót alig észrevehető a diffi de tedd ezt meg oldalnézetben mert a G2 8mm-el vaskosabb ( ami speciel engem nem zavar egyébként) tehát ha minden méretét nézed a telefonnak akkor bizony a G2 a nagyobb. Ezt csak azért írtam mert utána néztem milyen általad felvázolt durva különbség lehet. Szerintem felesleges dobálózni telefonokkal amik dupla annyiba kerülnek kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Konteó topic
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest