- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Mobil Gameingre nem alkalmas. Ilyen vékony házba megfelelő hűtés nélkül nem lenne jó ötlet. Például manapság a legtöbb Snapdragon Gen 1+-os telefon relatív kétszer ilyen vastag házban elvérzik.
Szép szép ez is de még mindig nem érzem hogy kellene nekem ez a hajtogatósdi. Ha otthon vagyok és kell média fogyasztásra a nagyobb képernyő, akkor ott az Android TV. Ha elég a kicsi kijelző akkor meg a mobil. Fölöslegesen nem cipelném a pluszsúlyt. Tablet sem vonzott soha, sosem vettem egyet sem.
-
Magnat
veterán
Sok értelmét (számomra legalábbis) én sem látom, elb@szott képarány, tokot nem tudsz tenni rá, ráadásul magamat ismerve bármit ígér a gyártó, félnék h tönkremegy, így a lehető legkevesebbre akarnám redukálni a nyitogatások számát. Azt viszont nem lehet elvitatni tőle, hogy a képek alapján nagyon pofás és sokaknak ez az elsődleges ... Majd a piac eldönti.
-
*Mukeey*
addikt
Talán ezeknél a hajtogathatòs cuccoknál már az is bejátszik, hogy kell valami újdonság a népnek. Ki kellett a gyártòknak találni valamit, mert már 10+ éve ugyan olyanok az okostelefonok, kb adott méretben egy kijelző más csomagolásban. Ráadásul egyre ritkábban cserél már a nagy átlag. Am kiváncsi leszek, elterjednek-e a hajtogatòs telòk, vagy megmaradnak szűk réteg kütyümániásnak.
A Fold még mindig olyan prototipus szerű nekem, viszont ez a Xiaomi nagyon igéreres. Meg a Huawei Mate X is bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest