- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MageRG
addikt
Szerintem van a komplexitásnak egy szintje, ami már az ember fejére nő. Onnantól nem növeli a játékélményt, inkább frusztrál.
Engem a TFTD hajós küldetései is idegesítettek. Elsőre jó, de kipucolni a rengeteg kis kabint, beugrót, meg mittudoménmit sokadjára már fárasztó volt, nem izgalmas.
Szerintem szórakoztatóbbak a rövid, de intenzív taktikai küldetések, jó kis lightos stratégiával a geoscape-en.
De a geoscape-en nem igénylem pl hogy a kiválasszam az interceptoraim pilótáit, vagy melyik tudós melyik tervezeten dolgozzon. -
HaaS
addikt
...mégis lejtmenet az egész...
Nekem csak az tűnt fel, hogy olyan baromira nagyon egyoldalúnak tűnik a játék... piffpuff innen, pifpuff onnan, levegőből is pifpuff. Engem spec a meghagyott AP, a reflex akciók, visszavonulás... na meg az AI is érdekelne. Az, hogy fröcsi-dzzs-dzzs, meg hogy nem ég el a fűszál, ha nagyon nedves... az annyira nem. Hangulatból semmi újat nem kaptam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Padavan firmware
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Home server / házi szerver építése
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- alza vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest