- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na a név eldolt, nem ez lesz a neve szerencsére. Series delete.
-
Szerintem véleménye lehet mindenkinek és kinézetről objektívan nem lehet vitatkozni és nem is szabadna ennek vitához vezetnie.
Mivel jelenleg a kinézetéről kaptunk konkrét infókat a belsejéről és a tudásáról alig alig, ezért ez egy központi téma most minden fórumon.
Nekem van Xboxom is PS is Nintendo is viszonylag pártatlan vagyok de a szívem a Nintendoé a pénzem meg a Sonyé mostanában.
Nekem nem jön be az új forma,de atól még lehet szép , és annak kifejezetten örülök, hogy szakítottak ahagyományokkal és más lett mint a megszokott. Azért aggaszt a tetején az a behorpasztott rács ami mögött szerintem hetente takarítani kell ha állítva használja az ember.
A neve nem jön be, nincs meg az a marketinges feeling, hogy ez a név dögös, szerintem béna.( Scorpio pl tetszett és a Scarlett is.) fektetve is mutathattak volna róla képet.
De ez mind mellékes ha ilyen címekkel tolják tele, mert akkor lehet miattam egy alaplap is egy deszkán, akkor is megveszem.
Forbes azt írja , hogy [link]"That would make for a total volume of 7935 cubic centimeters, significantly larger than the 432o of the Xbox One X. "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Óvodások homokozója
- Disney+
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest