- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
Low Noise #27 üzenetére
Nekem kb. 2 helyen volt problémám az ugrálással, de ott nagyon.. Vagy 10. alkalomra sikerült kb. azok úgy nem nagyon hiányoztak volna a játékból, csakúgy mint a trutyi amin nem lehet futni, meg ugrani, de amúgy a core azért a shooting, szóval nem lett tomb raider belőle. Ha a 2016 bejött szerintem az Eternal is be fog.
-
hunluki
senior tag
válasz
Low Noise #28 üzenetére
OW Zoli és erősen meg van már csömörlve (csömörölve?) játékokból. Az elmúlt fél ha nem egy évben kb a kritikák 90%-a lehúzós kritika volt tőle, sokszor olyan játékoknál is amiket én kimondottan élveztem, le is szoktam a nézéséről. Neki se ártana egy jó hosszú játékmentes szünet hogy újra tudja értékelni hogy mit is jelent "játszani".
A raklap negatív videója helyett le lehetett volna tudni annyiból hogy "nekem nem tetszett" és kész. Kevesebb meló is lett volna vele, másnak is jutott volna lehetőség
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Steam Deck
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Ps5 Slim lemezes megkímélt 3 hónap jótállás
- Nintendo Switch 2 Mario Kart World bundle + Pro Controller
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest