- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnyblaze
aktív tag
xbox one controllerrel es ps4 controllerrel is hibatlanul ment nekem mindennemu plugin nelkul.sot stadia sajat controlleret sokszor nem latta a stadia.azzal kezdtem aztan igy valtottam masikakra maga a controller kenyelmes volt de az a szopas minden egyes osszeparositasnal...na azt nem.
-
floatr
veterán
Androidon natív app vs apple böngészős megoldás, és még a zsé sem folyik befelé, szívás
Próbálta rákényszeríteni az apple a ms-t, hogy perkáljon, de nem jött össze.#4 bLaCkDoGoNe
Stadia kapcsán emlegették, hogy chrome-hoz mac-en kell egy bővítmény, ha XO controllered van, miközben win alatt hibátlanul megy. Safariban nekünk a meet-tel is bajok vannak. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
johnyblaze #9 üzenetére
Én még Mojave alatt vagyok, de sima XOX kontrollerrel próbáltam.
-
johnyblaze
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #4 üzenetére
big sur alatt van mar x series controller tamogatas.legalabb is azt irtak redditen.
-
johnyblaze
aktív tag
megmondom oszinten nemtudom elengedni a mac-et egyik windows-t futtato masina javara sem.igy ennek es a stadianak kulonosen orulok.
-
Giovan!
addikt
válasz
markknight #6 üzenetére
Eredetileg natív appal akart a MS megjelenni az App Store-ban, de nem akartak az appon belüli vásárlások után sápot fizetni, ez okozta a problémát. De a webappos megoldást azt nem szabályozza így az Apple, szóval a cloud gaming szolgáltatókat se tudja korlátozni benne, hogy ezen keresztül érjék el az iOS usereket.
-
Giovan!
addikt
Bizony, most nagyon megmutatták az Apple-nek, hogy elolvasták a szabályzatát, amibe a cupertinóiak képesek voltak beleírni, hogy azok számára akik nem akarnak sápot fizetni, ajánlják ezt a böngészős megoldást. Ezután biztos fejek fognak ott hullani, nem lennék most a szabályzatot összeállító alkalmazottak helyében
-
bLaCkDoGoNe
veterán
mac OS alatt nekem a géphez párosított/csatlakoztatott kontrollert sem
Innentől már nem válasz:
Fallout 76 elindult rendben desktop Safariból (persze a "Press any key" már kifog rajta, tekintve hogy nem érzékeli a kontrollert), Control ellenben csak az Xbox logóig jut, utána kb. 10 másodperc feketeség majd egy hibaüzenet fogad. Mást nem néztem még meg.
-
rdt89
addikt
Viszont a PC-n is csak kontrollerrel használható? Nekem nem akarta a billentyűzetet érzékelni.
homerhamm: ez jó
-
floatr
veterán
Kissé mókás, ahogy kikerülték az apple marhaságait, amikor elkezdték volna az előfizetés után is szedni a 30%-os védelmi pénzt
-
homerhamm
addikt
Pár év, és egy terhességi teszten is lehet már Game Pass-ezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest