- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Hi!
Én már kb. 10 éve tervezem egy gamepad beszerzését, de mindíg volt valami fontosabb
. Annó csak azért mert a régi C64-es játékokat akartam nyomni vele, de mára kicsit bővült a paletta. Most a Burnout miatt lennék rákattanva, de nem akarom kipróbálni a játékot mielőtt nincs egy gamepadom legalább, a kormányok sajnos kizárva az áruk miatt és a padot legalább máshoz is tudom majd használni. Ez a gamepad most a Logitech Rumblepad 2-vel van versenybe nálam, és az elsődleges érv ami mellette szól, hogy fehér színű (majdnem) és sokan mondják, hogy a felcserélt elrendezésnek jobb az ergonómiája.
És azt sem tudom megkockáztassam e a wireless verziót, mert pl. a mostani wireless egerem sem működik tökéletesen az alaplapommal.
Amúgy én is "szob"
PC-s lennék, a konzolokat nagy ívben kerülöm (ritka kivételekkel), de azt be kell látni, hogy néhány játék sokkal élvezetesebb egy jó gamepad-el és már egyből nem lehet lehurrogni mert nem fain a bill.+egér kombóval. Amúgy a gamepad-eket és konzol témát meg alapból ketté lehet választani, akit ezt komolyan gondolja az csak saját magát korlátozza a hülyeségével, sőt örülni kéne neki, hogy a konzolnak ezzel fityiszt mutatunk!
Persze ebben is van valami, az örök lázadók javíthatatlanok
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- World of Tanks - MMO
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32MR50C-B Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Annó csak azért mert a régi C64-es játékokat akartam nyomni vele, de mára kicsit bővült a paletta. Most a Burnout miatt lennék rákattanva, de nem akarom kipróbálni a játékot mielőtt nincs egy gamepadom legalább, a kormányok sajnos kizárva az áruk miatt és a padot legalább máshoz is tudom majd használni. Ez a gamepad most a Logitech Rumblepad 2-vel van versenybe nálam, és az elsődleges érv ami mellette szól, hogy fehér színű (majdnem) és sokan mondják, hogy a felcserélt elrendezésnek jobb az ergonómiája.
PC-s lennék, a konzolokat nagy ívben kerülöm (ritka kivételekkel), de azt be kell látni, hogy néhány játék sokkal élvezetesebb egy jó gamepad-el és már egyből nem lehet lehurrogni mert nem fain a bill.+egér kombóval. Amúgy a gamepad-eket és konzol témát meg alapból ketté lehet választani, akit ezt komolyan gondolja az csak saját magát korlátozza a hülyeségével, sőt örülni kéne neki, hogy a konzolnak ezzel fityiszt mutatunk!
Persze ebben is van valami, az örök lázadók javíthatatlanok
!