- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Én értem, miről beszélek, hidd el. Ülhetsz te "órákon", én már gimi után is pszichológusokat ettem reggelire.
Volt egy ilyen szokásom, amíg meg nem untam, hogy egyik sem lát ki a dogmái mögül, és totál tévedésben látják a világot (ergo egy professzorból is kedvem szerint csináltam hülyét). Mind a szociológia, mind a marketing, és még sok egyéb más, régóta a hobbim, nem papírért tanulom (így ezek oktatói sem tudnak dogmákat rám kényszeríteni), tehát nyilvánvaló, hogy nem tudnak megcáfolni azok, akik hamis szabályokból indulnak ki (viszont nem látják azok hamisságát, hiszen betanulták, mint ministráns a bibliát
). Pontosan ismerem az embereket, a társadalmi folyamatokat, és az üzleti filozófiákat is. Mert én szabad gondolkodó vagyok, és egy "kondicionált" szellemi munkás nem vitapartner számomra, mivel nincsenek érvei, csak a dogmáit ismételgeti, és meggyőződéssel hiszi, igaza van (más meg Istenben hisz hasonló alapokon). Még mindig nem érted, miről beszéltem, mert gúzsba kötnek a szabályaid, tehát ismét csak azt igazolod, hogy nem "látod", miről van szó.VGA-t amúgy egész egyszerűen azért vettem, mert nem kicsit gyorsabb az előzőnél, és maximalista vagyok, azaz szeretem az elérhető legmagasabb szinten élvezni a játékokat, ahogy egy Ferrari-t sem vennék meg, ha olyan benzint lehetne csak tankolni vele, amellyel nem gyorsabb 100km/h-nál.
Nekem tetszik, amit látok a tükörben, és ezzel jól el is vagyok.
Sosem az érdekelt, hogy másnak tetszem-e, mert akkor már rég nem önmagam lennék. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- iPhone topik
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple asztali gépek
- Honda topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Noctua NH-U9S chromax.black (teljes gyári szett)
- Zbook Studio G8 15.6" 4K OLED érintő i7-11800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer PC Ryzen 5 5600GT Rtx 3060ti 8GB 16GB RAM 512GB SSD
- ZBook Firefly 14 G10 ,14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Volt egy ilyen szokásom, amíg meg nem untam, hogy egyik sem lát ki a dogmái mögül, és totál tévedésben látják a világot (ergo egy professzorból is kedvem szerint csináltam hülyét). Mind a szociológia, mind a marketing, és még sok egyéb más, régóta a hobbim, nem papírért tanulom (így ezek oktatói sem tudnak dogmákat rám kényszeríteni), tehát nyilvánvaló, hogy nem tudnak megcáfolni azok, akik hamis szabályokból indulnak ki (viszont nem látják azok hamisságát, hiszen betanulták, mint ministráns a bibliát
). Pontosan ismerem az embereket, a társadalmi folyamatokat, és az üzleti filozófiákat is. Mert én szabad gondolkodó vagyok, és egy "kondicionált" szellemi munkás nem vitapartner számomra, mivel nincsenek érvei, csak a dogmáit ismételgeti, és meggyőződéssel hiszi, igaza van (más meg Istenben hisz hasonló alapokon). Még mindig nem érted, miről beszéltem, mert gúzsba kötnek a szabályaid, tehát ismét csak azt igazolod, hogy nem "látod", miről van szó.