Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Lehet, hogy túlzónak hatott a hozzászólásom, nem annak szántam. Szerencsére nem vagyok audiofil, de a tisztán, dinamikusan megszólaló zenét, filmet, játékot szeretem. Az első kategóriába nálam egy jól kódolt mp3 is belefér, mindemellett egy néhány tízezres, okosan kiválasztott rendszeren már hallani a különbséget a kártyák között. Azon a véleményen vagyok, hogy elérhető az a szint, ahol már megéri a külön kártya, az ilyen lapok célközönségének meg pláne elérhető, csak - nem bántásból írom - sok esetben igényük nincs rá.
Igazad van abban, hogy a hangos PC mindennek ellensége. Ezért használok egy erős felső-közép kategóriás gépet, amelyik játékok alatt sem vall szégyent, de még eredményesen el lehet csendesíteni. A hűtőcseréken kívül pl. bepakoltam az íróasztalom erre kialakított rekeszébe, egy ajtó mögé. Még bőven lesz mit alakítani rajta, de már így is alig hallom, s számomra ez az összeállítás zene, film és játék alatt is nagyobb élményt biztosít, mint sok jelentősen drágább, de aránytalanul összeállított gép.
Vistaboy:
Valakinek semmi baja vele, valaki pedig máig átkozza a drivereket. Olyan tapasztalatokat szereztem, hogy sajnos az utóbbihoz állok közel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox Series X|S
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest