Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- iPhone topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpalavalo
aktív tag
pedig én esküdni mertem volna hogy ilyen pici qwerty-vel semmit sem lehet kezdeni... Mondjuk mivel én alaphangon vonakodom a qwertytől és ez még abból is egy igen kicsi azért van ez, de a cikk író véleménye igen meggyőző...
Lehet bemegyek és kipróbálom... -
kuruczcsilla
csendes tag
válasz talpalavalo #1 üzenetére
Ez abszolút ember függő. Nekem pl hosszú vékony ujjaim vannak, úgyhogy imádom a qwerty billentyűzeteket. Sokkal jobban tudok pötyögni így. Ha mini és mini pro közül a pro-t választom, az csak emiatt lesz.
-
romeomalac
tag
válasz kuruczcsilla #2 üzenetére
mivel mással nem is tud többet a pro csak a qwerty-vel...
Én az érintőképernyőn is simán írok tök gyorsan sms-t, e-mailt... nem tudom, hogy mennyivel tudnék gyorsabb lenni egy qwertyvel -
galacskov
csendes tag
Szerintem a qwerty az "idősebbek" között lesz népszerűbb, mert ők így talán jobban tudnak majd a telefonon írogatni, legyen az sms vagy e-mail vagy bármi más. Az biztos, hogy vannak olyan emberek akik szeretik a qwerty billentyűzetek-et és vannak olyanok is akik nem, ezt mindenkinek egyénileg kell eldöntenie, hogy neki kell-e ez vagy sem. Szerintem ha kipróbálja az ember akkor meg fogja szeretni.
-
ans
aktív tag
Elég jó a billenyűzet, csak az ékezetes betűk kezelését rontották el benne, hosszú Ó-t elég nehéz bevinni, a SYM és az O gombot egyszerre kell nyomva tartani. Jobb megoldás lenne, mint anno a Palm Treo 680-on volt, ahol az ékezetes betűket be lehetett billentyűzni egy ujjal.
-
Sir Ny
senior tag
És melyik ujjal lehet gépelni? Hüvelykujjal? Vagy lehet kényelmesen tartani, miközben mutatóujjal pötyögünk benne?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Yettel topik
- Szólánc.
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest