- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
satz18
őstag
válasz
skylinelaca #23 üzenetére
Nem akarok az android ellen kampányolni egy jó rendszernek tartom, csak azt mondom, hogy amíg a nokia lumia 620 röccenésmentesen viszi az opt, addig az apám s2-ese nem ,és a tersóm s3-asa is csak 4.1 után. Szóval nem hiszem hogy 50k ért olyan jól futó androidot kapsz, még idén se mint wp8at, de egyébként tényleg nagy a fejlődés, nem tudjuk megjósolni azt sem mi lesz fél év múlva. Én a mostani állapotot tudom, hogy a lumia 620 baromi jó telefon, volt már galaxy 3, mini, s2, s3 a kezemben de nekem azok nem nyújtottak ennyit. De tényleg nem kampánybeszéd akart lenni.
-
satz18
őstag
válasz
skylinelaca #21 üzenetére
Azért nincs igazad, mert amikor én azt vettem, 30 k ért akkor nem volt 50k ért olyan androidos gép ami vitte volna, csak a felső kategóriások 100k körül. Viszont a nokia lumia 520 az pont 50k és az elviszi.
-
satz18
őstag
válasz
benjonino #12 üzenetére
Nem tom ti hogy vagytok vele, de én két évente telefont cserélek, az előző egy samsung galaxy 3 volt, ami már megjelenésekor elavult volt ha az appok meghajtásáról volt szó. A lumia 520 úgy lett megalkotva hogy kb minden elmegy rajta jól. Sztem nem ugyanaz a kettő. Androidon csúcs gép kell hogy minden menjen itt meg elég a legalapabb. 2 év alatt annyi minden változik a mobil fronton, mint sehol máshol. Ha csak a régi telók időtállóságán fáradoznának a fejlesztők az visszatartaná a fejlődést. És az android nem fog várni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest