- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
nem rossz! Még szebb ha kék is lesz belőle, az aksija tényleg jó lehet. De az 512 MB RAM, meg ez a felbontás...
De kiváncsi vagyok az árára...
-
fojuzer
aktív tag
Hm a világon,minden eladhato-van kereslet,2 év múlva utánunk dobják! Addig várni kell!
-
Maateeo
aktív tag
Kellemesnek tünö készülék, ha kap egy olyan max. 75.000-es árat, akkor jó vétel lesz. És nagy pirospont az akkumulátorért.
-
raub
tag
Végre egy gyártó, aki az üzemidő érdekében is tesz valamit...
-
AMD Power
titán
válasz
callmeakos #8 üzenetére
Én meg pont abban bízok ,hogy nem. Az én igényeimnek teljesen megfelelő lenne egy ilyen telefon és hardver kombó.
-
SutiAdi
tag
Nekem is feltűnt, nap közben többször is ráfrissítettem az oldalra, de semmi sem történt...Aztán gugliztam párat, hogy a külföldi oldalak mit írnak a CES-ről. Szerencsére találtam pár cikket. Amúgy lehet ám, hogy a MA-s fiúk közül is valaki ott van a helyszínen, bár Las Vegas nem épp a szomszédban van, szóval elég költséges lenne.
Mentségükre szolgáljon, hogy a prohardver 14 cikkelt közölt ma, jórészt a CES-ről.
-
-
hunter84
aktív tag
Latom a MA ma is ket cikket birt kiizzadni magabol dr. Kind-nak koszonhetoen.
-
vince
őstag
Nem lesz kevés ide (is) a 4 gigabájtnyi háttértár?
-
galmat
aktív tag
Én 70e Ft +-10e környékére várom a független, vagy alacsony havidíjas előfizus árát.
-
kcsa
veterán
válasz
xperiasigi #34 üzenetére
hír se nagyon volt, eltűnt mindenki,
-
xperiasigi
őstag
tudom nem ide tartozik de ma lesz mobilaréna tv?
-
leslie_smith
aktív tag
Tetszetős.Csak nagy valószínűséggel itthon szolgáltatóknál marad a Fekete/Fehér!
-
DS39
nagyúr
-
Juveman
tag
válasz
sz.balazs.95 #23 üzenetére
Nem azt mondom.Jöjjön ki minden gyártó minden típusa 8 színben,csak a reklám kampányról beszélek,hogy általában ilyen Lumiásra sikerül minden WP8-nál.Kivéve a samut,az ilyen üzletember teló kampányt nyomat.
-
BlackmMmDog
aktív tag
Huawei jön és és ...győz
minden szegmensben ott van /minősége korrektek
árra vagyok kíváncsi majd -
callmeakos
veterán
válasz
sz.balazs.95 #23 üzenetére
energiaadó
-
„...1950 mAh kapacitással rendelkezik...”
Akkor már miért nem 2000 mAh?
(#5) Juveman
Amíg van fekete/fehér variáns, addig miért zavar az téged, hogy vannak színes készülékek is?
-
A kamera körül van egy HTC-s beütése de szerintem egészen vállalható készülék lesz. WP-nek meg bőven elég a két mag és 512MB-ram (egyelőre)
. Én is a jó árazásban bízom.
-
tresh
veterán
Jön fel ez a kis hüvely mint a talaj víz
-
Tyrel
őstag
WP8-ra van bármi értelmes - és nem irreális összegekbe kerülő - navigációs alkalmazás a Nokia Drive-on kívül?
Mert tök jó hogy van HTC 8S meg most ez, meg biztos lesz még több középkategóriás WP8-as készülék is, de amíg nincs rájuk használható navigáció addig engem egyik sem érdekel, és szerintem sokan vannak ezzel még így... Így jelenleg egyetlen opciónak a Lumiák tűnnek, azokból viszont még mindig nincs a piacon semmi ebben az árkategóriában, a közelgő 620 pedig már az elfogadható költséghatékonyság alsó határait súrolja...
Most komolyan, hogy lehet a Nokia ilyen szerencsétlen? Elég nagy fegyver van a kezükben és nem használják ki, már rég a piacon kellene lennie az összes WP8 modelljüknek, nem csak a felső kategóriának...
-
ryke1
tag
válasz
callmeakos #8 üzenetére
Itt azt irjak aprilistol 219 euroert
-
adio
tag
A DataSense és a Számlálók/Counters program két különböző tudomásom szerint. Az elsőt a Windows "adja" a telefonokhoz, míg a másodikat a Nokia fejleszti. Az viszont szomorú, hogy egyik sem elérhető egy csúcsmodellre. (Bár ne legyen ennél nagyobb problémám a telefonnal soha..
)
-
Xaels
félisten
Elölről tipikus WP8-as készülék, a hátlap meg a színét leszámítva eléggé One X-esre sikerült azzal a kamera résszel. Rendesen alá kell vágjanak a "nagyoknak" árban szerintem, hogy sikeres készülék legyen.
-
moleculez
veterán
oldalt tul szeles a perem, szerintem a kijelzo korul. De van az a penz amiert elnezem. Nekem eleg us lenne igy ahogy van, ugyis wp8at akarok.
-
callmeakos
veterán
Van egy olyan érzésem hogy ennek az árával is elfognak szállni mint ahogyan mostanában elég sűrűn előfordul ez. De ne legyen igazam.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Ott a válasz. Ott a program, csak nálad nem működik, jelezd a hibát, ahol csak tudod, hivatalosan, ha sokan jelzik, kijavítják egyszer. (:
Nem lenne rossz, ha az ára alacsony lenne, kicsit húzná le az átlagárakat és az is jó lenne ha bekerülne nyomott áron szolgáltatói kínálatba (:
-
Juveman
tag
Miért kell a Samsungon kívül mindenkinek aki WP8-at ad ki,ezt a Nokia Lumia életérzést átvenni?Ha WP8-as telefont ad ki valaki az tuti a Lumiák sokszínű marketingjét kapja.
-
DS39
nagyúr
Hmm, nem rossz. Tetszetős telefon
Egy dolog érdekelne, WP8-ra van alternatív, esetleg adattömörítésre képes böngésző?
-
amanoba
őstag
Egy esetben lehet esélye szerintem (a gazdagabb alapfelszereltség ellenére), ha bőven a htc 8s ára alá lövik be.
-
Johnny194
aktív tag
egy észrevétel: Az előlapi és a hátlapi kamera 0,3 megapixeles, a hátlapi fényképező 5 megapixeles
amúgy korrekt, reméljük jó áron jön!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged