- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LTE frekvenciák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
Neked igen komoly értelmezési nehézségeid vannak. Nem lenne baj még egyszer kijárni a 7.-8. osztályt ha már véletlenül túl lennél rajta.
Idézem ha már nem lenne meg.
Sem a N o k i a, sem pedig a M i c r o s o f t nem ad ki új alkalmazást 7.8-ra.
Tehát nem Gameloft, nem EA, nem garázsfejlesztett fingós játék hanem N o k i a vagy MS által kiadott ALKALMAZÁS ami nincs igazán 8-tól régebbi rendszerekre.
Lehet ez a hívőknek természetes de a droid felhasználóknak kissé furcsa mert náluk 90%-ban annyi van kiírva a kompatibilitáshoz, hogy 2.1+.
Mennyire szar nekik mi? -
virkir
veterán
Ahhoz képest, hogy vagy az értő olvasás megy nehezen vagy megint nagyot akartál mondani én vettem a fáradtságot és utánanéztem.
A NokiaBetaLabs az elmúlt egy évben 2012 júniusától mostanáig kiadott kereken 20 alkalmazást.
Ebből:
4db Symbian
1db PC
3db S40
és...
1db 7.8
A többi wp8 only illetve van még tán 1-2 ami nem tudtam pontosan beazonosítani.
Namost akkor a MS Research
Kiadott össz-vissz 10 alkalmazást a store szerint
Ebből kettő, a Blink és a Speed Test a 8 only a többi megy régebbi verziókon is. Igaz vannak bennük igen hasznos app-ok mint például ez 必应读心机器人 vagy a Rainbow Tangle. Nyilván élni nem lehet nélkülük meg nem is érdemes.
Hol is van az a bazinagy támogatás? Meg csomó új app?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- EAFC 25
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged