- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel909
addikt
fehér..
-
Kasya
nagyúr
Kinezetre, mintha mennenk lefele a 6xx-5xx lumia sorozatokhoz, amik azert "gagyin" neznek ki a 920 designe mellett.... Vagy ne jelenjen meg, vagy ne keruljon be EU-ba
-
balazsnagy38
tag
Végre egy normális telefon sztem a 4.5 hüvelyk a tökéletes méret. Remélem a xenon vakú is jó lesz
-
Amalgam
aktív tag
Szerintem, jó kis teló lesz ez, hajrá Nokia.
-
Flame keltésért egy user a jól megérdemelt csendes pihenőjét tölti. Kérem a többieket hogy tartózkodjanak a további OFF vitáktól.
Megjegyzés a cikkhez: a 928-as valószínűleg CDMA alapú készülék lesz (mert a Verizonnak készül), nem biztos hogy lesz GSM-et támogató variánsa, így valószínű hogy itthon nem lehet majd használni, maximum beton feltörésére, vagy önvédelmi eszközként, szóval hiába látják sokan benne a 920-as utódját, nem valószínű hogy az lesz.
-
blade zte
őstag
válasz
Cyberpunk #39 üzenetére
De attól még egy 2.5x jobb procis telót nem ér utol. Az android azért sokkal gyorsabban fut, mint te gondolod.
satz18:Nem, a wp8 elvileg 64 magot támogat, ha jól tudom, de biztos több mint 4. Szerintem csak azért ilyen a proci, mert a Microsoft, a Samsung, a huawei(van wp8-a?), a nokia, és a HTC közt nincs egy igazán olcsóságorientált cég sem. Mindegyik préselni akarja a zsét az átlagnál jobban. A Huawei is.
-
blade zte
őstag
Prociban már rég középkategória. 2 mag?
Ez a kinézet már marha unalmas.
-
daniel909
addikt
gagyin néz ki. szerencse h ez csak egy jó kis ps.
-
Cyberpunk
félisten
Instant get, sokkal jobban néz ki mint a 920.
moderálva
[ Módosította: crey ]
-
Edvig
tag
Az igazat megvallva jobban tetszik a 920 dizájnja...
A méreteiről lehet valamit tudni? -
Wa2x_
veterán
Hazai piacra is!!!
-
XFishboneHUN
senior tag
Kevésbé letisztult a formavilága, nem úgy mint a 920-nak.
-
satz18
őstag
Én azt hittem, hogy ez lesz a purénéző utódja, de ha minden speciáció marad, akkor nem tom mi értelme ennek a készüléknek. Esetleg ha a tömegét 30-40 g-vel lenyomnák, az nem lenne rossz.
-
kpal
nagyúr
Egyedül a vaku ami említésre méltó semmi több ,de minek lecserélni 920-at, felesleges .
-
Quasi_modo
nagyúr
A 4,5" is bőven elég szvsz.
-
culas25
tag
Nekem elég batárnak tűnik, szerintem sem elegáns. Ekkora kijelző mellett már szinte totál le kéne hagyni az oldalsó keretet, vagy inkább egyáltalán nem kéne ekkora kijelző. 5 col környékén már a Samsung is nagyon óvatos a dizájn terén, ez a külső nem fogja megállni a helyét 5,5-el.
-
madd dogg
senior tag
Ha jól látom, kisebb lesz a káva alul, hátha az egész készülék is. Nem lenne rossz.
-
B1T3
addikt
Ha tényleg így fog kinézni, az én ízlésem szerint kevésbé lesz elegáns, mint a 920.
-
tjb007
nagyúr
"első körben kizárólag a Verizon szolgáltató kínálatában lesz kapható"
Nem csak első körben, ez kizárólag nekik készül (épp úgy mint a 822). Ők ugye nem kaptak 920-at, ez lesz most ezzel bepótolva.
(#2) Hoffy86
De, 4,5, azaz nem fog változni.
-
Hoffy86
csendes tag
"A kijelző 5,5 hüvelykes képátlóval és HD felbontással rendelkezik"
Nem csak 4,5 hüvelykes ?
-
Retekegér
MODERÁTOR
Akkor a fém burkolat nem játszik...
5,5 hüvelyk? Szvsz a 4,5 maradhatott volna.A forrásban is ez áll: The Lumia 928 also sports a 4.5-inch OLED display and support for simultaneous voice and LTE (SVLTE).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest