- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glenda
addikt
Jaaaaaj. Meg az LG bejelentette hogy nem lesz E900-ra, meg a htc is, hogy csak gen2-re lesz. Sőt, olyat is olvastam már, hogy most hogy Sinofsky repült, a MS megigérte hogy hivatalosan kikapcsolható lesz a Startscreen.
Én azt ajánlom, hogy a Microsoft Press oldalnak higyjen az ember, a többit meg kezelje pletykaként. Minek élted magad bele egy hülyeségbe? Aztán még mondták is, hogy nem úgy lesz...megáll az eszem komolyan.
-
BiP
nagyúr
Nem amiatt kellett növelni, mert 4 kis csempe=1 nagy, hanem mert most már teljes szélességben vannak a csempék, tehát szélesebb, mint a korábbi. (és mivel négyzet, így nagyobb is lett)
Amúgy a kis csempék között is vannak élő csempék, pl. SMS,hívás, outlook.
Bár én is sajnálom, hogy a legtöbb valóban inaktívvá válik.Én kb. 2 hete telepítettem 610-re (mert már felkerült a Nokia szerverekre idő előtt), de érdekes módon most meg nem listázza a Navifirm.
(amúgy nálam a verzió8858.12470, nem tudom, ugyanezt telepíti-e most is.)szerk: a 4/1 méret indokolt, mert így egységes. Ha már inaktív a csempe (gyakorlatilag ikonná egyszerűsödik), akkor tényleg mindegy a méret, viszont így lehet jól "kicsempézni" a screent.
-
kcsa
veterán
Két hete használom L800-asomon, és nagyon tetszik a kis csempeméret - hívás csempénél pl. nem számít hogy kicsi vagy nagy, kiírja a nem fogadott hívások számát, de feleslegesnek ítéltem a nagy méretet - és ugyanez van még jópár alkalmazásnál. Ezzel együtt az újítások száma arcátlanul kevés. Kid's corner simán belefért volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest