- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaaaaaj. Meg az LG bejelentette hogy nem lesz E900-ra, meg a htc is, hogy csak gen2-re lesz. Sőt, olyat is olvastam már, hogy most hogy Sinofsky repült, a MS megigérte hogy hivatalosan kikapcsolható lesz a Startscreen.
Én azt ajánlom, hogy a Microsoft Press oldalnak higyjen az ember, a többit meg kezelje pletykaként. Minek élted magad bele egy hülyeségbe? Aztán még mondták is, hogy nem úgy lesz...megáll az eszem komolyan.
-
BiP
nagyúr
Nem amiatt kellett növelni, mert 4 kis csempe=1 nagy, hanem mert most már teljes szélességben vannak a csempék, tehát szélesebb, mint a korábbi. (és mivel négyzet, így nagyobb is lett)
Amúgy a kis csempék között is vannak élő csempék, pl. SMS,hívás, outlook.
Bár én is sajnálom, hogy a legtöbb valóban inaktívvá válik.Én kb. 2 hete telepítettem 610-re (mert már felkerült a Nokia szerverekre idő előtt), de érdekes módon most meg nem listázza a Navifirm.
(amúgy nálam a verzió8858.12470, nem tudom, ugyanezt telepíti-e most is.)szerk: a 4/1 méret indokolt, mert így egységes. Ha már inaktív a csempe (gyakorlatilag ikonná egyszerűsödik), akkor tényleg mindegy a méret, viszont így lehet jól "kicsempézni" a screent.
-
kcsa
veterán
Két hete használom L800-asomon, és nagyon tetszik a kis csempeméret - hívás csempénél pl. nem számít hogy kicsi vagy nagy, kiírja a nem fogadott hívások számát, de feleslegesnek ítéltem a nagy méretet - és ugyanez van még jópár alkalmazásnál. Ezzel együtt az újítások száma arcátlanul kevés. Kid's corner simán belefért volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen monitort vegyek?
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest