- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz Vassili_Zait #11 üzenetére
Amiket én mind nagyon szeretek.
-
halkow
őstag
-
halkow
őstag
Android platform
szabadalomsértései miatt a
Google legtöbb partnere
készülékenként 10-20 dollárt fizet
a Microsoft számárapl: a wp8 laucher-ek el nem tudom képzelni mint használhat a wp től a samsung
[ Szerkesztve ]
Alcatel onetouch idol2s the king
-
lexter00
őstag
Régen olvastam valahol hogy a Samsung fizet a Google-nak a rendszerért,telefononként pár dollárra emlékszem.
-
Воланд
titán
ha van olyan megoldas benne, ami licenckoteles, akkor biztos. viszont elkepzelheto, hogy kotottek ezzel kapcsolatban valami keresztlicenc megallapodast. de jovo honaptol ez mindegy is.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
ebben az esetben itt nincs piaci erofolennyel valo visszaeles, meg ilyesmi.
meg egyebkent is, ezek a gyartok majd megfizetik a droidos keszulekek utan a licencdijat az ms-nek.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
kolosanyi
veterán
És ehhez mit szólnak a versenyhivatalok? Csak mert az akvizíció miatt is megy a hiszti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest