Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
jogi. kiadokkal, jogkezelokkel, meg meg ki tudja, hogy kikkel kell megegyezni es ez nem olyan egyszeru dolog (mo-val kapcsolatban eleg, hogy ha annyit mond az ember, hogy artisjus).
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pushalias
addikt
Frissült a laposon a Zune, nem veszett el a Registry hack.
-
catroot
veterán
Most miért gond ez? Elvileg WP8-al úgyis megy a Zune a kukába. (sokak nagy örömére)
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
pushalias
addikt
Apránként kivezetik a Zune-t. Ennek ez az első lépése.
@csab2
Én már csak azért sem, mert én Zune-nal kezdtem az appok telepítését, aztán hogy, hogy nem magamtól leszoktam róla.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
nem a szavaidat forgattam ki, csupan kerdeztem valamit, mivel nem volt vilagos, hogy mire gondolsz, mivel a szerkesztes elotti reszre valaszoltam.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
kinyirjak. ha minden jol megy, akkor meg az iden meg fog szunni.
szerk.: azok a szolgaltatasok meg at fognak kerulni mashova, errol elmeletileg az e3-on lesz bejelentes.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Ez a zune tiltás szerintem butaság... Kivenni egy hasznos funkciót. Most fejlesztik vagy butitjak a zune-t?
Vegyünk egy külföldit, akinél elérhető az összes zune szolgáltatás, ő majd szépen böngészőből keresi az appokat, míg minden mást a zune-ban? Milyen praktikus...hmmm...
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
ClioRS
őstag
Ha már így kiforgatod a szavaimat: minden megkerülhető, csak idő kérdése. Az iPhone-nál is az volt a cél, aztán mégis sikerült, csak kellő számú tábor kell, hogy mögéálljon, ami a WP7-re még nem igaz.
De az irományom lényege az lett volna, hogy van egy hasznos szolgáltatás, amit megszüntetnek, az visszalépés, nem fejlődés.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Engem nagyon hidegen hagy a dolog. Mindig is a telefonról telepítettem. A netes felületről talán kétszer, Zune-ból meg egyszer sem. Tök feleslegesnek is tartottam.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Воланд
titán
feltudja rakni, ahhoz nem kell a zune, csupan kezdik bevezetni a titkositast (ezert tiltjak le a nem mangos keszulekeket is) es bezarjak azokat a kiskapukat, amik segitsegevel a szerverrol le lehet szedni a xap fajlokat. a lenyeg valoban az, hogy maga az app letoltese es telepitese kozvetlenul a telefonon menjen vegebe, ne kulso szoftver segitsegevel. en legalabbis igy tudom.
-
Fkris
őstag
válasz rudymester #3 üzenetére
A warez megszüntetése a fő ok, mivel így letiltották a Zune-nak nemcsak a MarketPlace elérési funkcióját, hanem az App telepítési funkcióját is, és így nemtudod majd honnan felrkani a warezolt alkalmazásokat.
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Sonja
nagyúr
"A redmondi óriás szerint az intézkedés oka az alkalmazáskezelés biztonságosabbá tétele, illetve a frissítésben megjelent új lehetőségek előtérbe tolása."
Nem lenne jobb szó a helyezése?
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
rudymester
senior tag
Minek vették ki a Zune lehetőséget? Nem volt hülyeség.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
pushalias
addikt
Annyira hamarosan, hogy már napokkal ezelőtt, és frissen jött ki a Registry trükk, hogy mégis lássuk Zune alatt a WP7 piacteret.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest