- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probber
őstag
Jó hírek ezek, én szurkolok a rendszernek, de azt mondja meg nekem valaki, hogy lesz / várható a közeljövőben teljesen offline (magyar) navigáció WP7-re?
-
rep3at
őstag
Nagy a kísértés
-
moonman
titán
m.youtube.com-ot kiteszed tile-ba es kesz is az app.
ez a nagyszeru ebben a platformban. egyebkent a mobilos oldal sokkl jobban kezeli az feliratkozott csatornakat es sajat videokat, sokkal rendezettebb az egesz. Lazy konkretan egy katyvasz hozza kepest es meg lassu is. az uj felulettel azert majd megint ratekintek.
egyebkent ezt a linket erdemes hasznalni, en legalabbis igy tettem el:
http://m.youtube.com/index?gl=US#/menugrid -
oO7
őstag
válasz
RaveForce #11 üzenetére
azért nem feltétlenül kuka az... én pl személy szerint a natív appokat preferálom a weboldalak helyett, de pl tipikusan egy LazyTube tök jó, hogy mutatja, hogyha valami új videó került fel valamelyik csatornára amire fel vagyok iratkozva... ez valszeg mango-nál még tovább fog menni és egyenként ki lehet majd pinnelni a főképernyőre azokat a csatornákat amikre igazán kíváncsi vagyok...
-
RaveForce
veterán
thx. akkor lazytube, supertube és vevo kuka
-
oO7
őstag
IE-ben beírod, hogy http://m.youtube.com
-
Aspharr
csendes tag
Beleszerettem ebbe a wp7-be igaz még nincs de annyit olvastam róla, hogykell egy ilyen telefon.
-
Воланд
titán
Es vegre nem kell a youtube-hoz kulso alkalmazas.
-
Lassan fejből felsorolok minden újjítást.. Inkább adják már ki végre.
-
fffeco
tag
Remélem ez a sok fejlesztés nem lesz hiába való és nagyobb népszerűségnek örvend a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest