- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doncortio
senior tag
Ami ezek közül használható szerintem az a geoDefense, a Plants vs. Zombies és az Angry Birds
Más engem nem izgat a jelenlegi "Must have" kategóriából... Az MS-nek Wp7-re kéne csábítania a Gameloftot...
Viszont blex kolléga által megadott fenti linkről is fincsi pár dolog: Fruit Ninja, Harbor Master, PES 2011, Parachute Panic, Sims 3, Flight Control, NFS Undercover -
blex
senior tag
akit érdekel, itt van egy wp7-ios ár-összehasonlítás (meg a téma 8 hozzászólásos megvitatása)
-
Segal
veterán
Nem is a PC-hez hasonlítottam hanem elsőként az Androidhoz vagy akár az iOS-hez ott az ilyen játékok többnyire 1 dollárárt vannak (180ft) és a gameloft csúcsjátékai meg hasonló kaliberüek kerülnek 1000-1200ft körül. Angry birds pl ingyenes, toweres játékból is kmismillió ingyenes, felfelé ugrálósból is sok ingyenes (én a froggy jump-al játszok) szóval hogy olcsóbb és meg is vehetőek (ez nem trollkodás tudom hogy nemrégóta)
-
blex
senior tag
fun fact: osztálytársam teljesen telepakolta a geodefense egyik pályáját ágyúkkal és nagyon durván elkezdett laggolni a program. és elvesztette
egyébként a hydro thunder grafikája pont hogy nem kellemes. a hajók olyan pixelesek voltak, hogy öt perc után letöröltem a játékot, mert nem bírtam nézni. -
tabu3x
tag
Mivel már volt elsődleges live account-om (HU), csak a hard reset segített.
Ez azért gáz:-( -
tabu3x
tag
A régiót már próbáltam, de ezek szerint a live-ot is "le kell cserélni" uk-ra.
köszi mindenkinek! -
Valentino K.
senior tag
Csinálj egy live accountot pl uk régióval, azt add meg a telefonodon, s a készülék régióját is állításd át uk-re, így már látni fogod az alkalmazásokat.
Ha mákod van, akkor még a bankkarid is működni fogEngem nem vágott a földhöz az a pár ezer forint, amiért bevásároltam. Holott nem keresek jól.
-
Segal
veterán
Nem kicsit drágák a játékok...
-
tabu3x
tag
"a kipróbálás lehetősége mindenki számára elérhető"
De hogyan is, ha egyszer be sem enged a marketra, mondván ebben a régióban nem elérhető a szolgáltatás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest