- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoadRunnerNG
tag
válasz
RoadRunnerNG #18 üzenetére
Gyors válasz magamnak, hoyg kiegészítsem az előző gondolatmenetem.
Személy szerint örülök, hogy nem erőlteti a magyar nyelvet.Így legalább mindenem szépen egységes angol.
-
catroot
veterán
válasz
RoadRunnerNG #18 üzenetére
Szerintem lesz benne majd magyar nyelv, főleg, hogy a Telekomos változatban benne is volt...
-
RoadRunnerNG
tag
"Az ára igen borsos, 7990 magyar forintot kell érte kicsengetnünk, de ha azt nézzük, hogy ezért az árért egy offline (azaz internetkapcsolatot nem igénylő), hang alapú navigációs szoftvert kapunk, már nem is olyan vészes a helyzet."
Nem is vészes a helyzet?????
Nah, persze, 8k Magyaroszágért, ami ráadásul képtene normális teljesítményt nyújtani....Megvettem a Navigont, jelenleg durván 17k, teljes Európa, és bár nem tud magyarul, de brutál gyorsan letervez akár 1200km-t is, még a forgatástól sem zuhan meg...
-
-
Kikapcsolt a-GPS mellett is használható ez (oké, nyilván használható, de 5-10 perc mire talál jelet gondolom), vagy az ilyen 'offline' navigációkhoz hozzátartozik az a kis adatforgalom, amit az a-gps generál?
-
catroot
veterán
-
rep3at
őstag
Egész jó kis programnak tűnik így elsőre, bár ilyen hardveren már nem kéne szaggatnia.
-
szp1
addikt
Nem értem az egészet, segítsetek. Nem volt valami szó arról, hogy a Nokia beviszi a házasságba az ingyenes offline navi-ját? Akkor most mi ez?
( Még mielőtt bárki elkezdene fújolni, én azt használom és teljesen meg vagyok vele. Arra a pár alkalomra tökéletesen megfelel, múltkorjában Németországban 5m pontossággal célba vitt egy nagyvárosban, újratervezés nélkül.)
-
moonman
titán
én még mindig a Bingle Maps-t használom, ha oda kell találjak valahová, persze úgy, hogy 3GB-os csomagom van és rendszerint lefedett helyen mászkálok (értsd: Budapestország), de pl. ott a "GPS Voice Navigation" nevű, ami ugyan próbaként van meg, de valahogy nem akar lejárni, vagy nemtom, mi benne a korlátozás
mindenesetre működik.
-
catroot
veterán
Jó a cikk. Tapasztalat: nem voltam tőle elragadtatva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest