Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Abysmal

aktív tag

válasz Idiofil #12 üzenetére

Nem hiszem, hogy ez igaz lenne, az MS az Apple politikáját követi jelenleg, ami nem arról híres, hogy a telefonodra egyetlen komoly frissítés se jön ki, pedig így ez lenne a helyzet pl. a Lumia 610 esetében, meg az asztali Windowsokat is szereti sokáig frissíteni az MS. Így még az Android híresen szar frissítési politikája is jobbnak tűnne. Én úgy vélem, hogy az összes telefon meg fogja kapni a WP8-at is (remélem igazam is lesz). Nagyon tökön szúrná az MS magát, ha nem így tenne. Biztosra veszem, hogy hardveresen minden jelenlegi WP7-es mobil bőven alkalmas a WP8 futtatására is, hiszen a WP8 után sem adják fel az alsó szegmens meghódítását.
    Az meg a másik dolog, hogy az LG Miracleben és a ZTE Orbitban NFC chip van, amit a WP8-tól kezdve fognak tudni kihasználni, ebből logikusan következik, hogy ezekre lesz WP8, vagy tök fölöslegesen rakták bele a chipet.

• Abysmal

aktív tag

válasz FeRkE #7 üzenetére

Ez engem is eléggé zavar, reméltem, hogy legalább az LG Miracle/Fantasy megjelenik. Amennyit eddig tudunk róla, az alapján elég jónak ígérkezik, jelenleg a 4"-os kijelző nekem tökéletes, a kijelző nyilván minőségi, nem valami sima TFT, a hardver rendben van, van előlapi kamera is, amit úgysem használnék szinte sose, de azért jó ha van, és ugyanez a helyzet az NFC-vel benne. Külsőre nem egy lumia 800, de nem is ronda.
    Ehhez hozzájön még az, hogy arról beszélnek, hogy nem lesz túl drága, ami érthető, hiszen ez a hardver már nagyon középkategória. Az is reményre ad okot, hogy nekik volt az 1. generációsak közül a legolcsóbb a telefonjuk. Csak hát nem jelent meg...

Új hozzászólás Aktív témák