Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- AI-jal és páncéllal készül a CES-re az Ulefone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
jailbreakes hírek is lesznek?
-
tDr1v3r
veterán
-
Polllen
nagyúr
Várható volt ez is...Ms tilt, felhasználó meg berhel...Vajh az alternatív marketplace-nek mi lesz a neve?
Smugglerplace
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Zirowe
nagyúr
Szerintem ebből a szempontból szimpatikusabb az android megoldása: egy jó nagy választható menüpont: ismeretlen eredetű szoftverek telepítése.
Alapból nem-re van állítva, és mindenki maga aktiválja, semmi trükközés nélkül.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
j-cool
tag
Nemsokára megéljük a Windows Phone 7 Jailbreaket és a Cydiát is portolják majd WP7-re
Mekkora lenne[ Szerkesztve ]
Hatékony, online, gyors autós szerviz program, ami ráadásul ügyfeleket hoz? ---> http://szerviz7.hu ugyanez elérhető általános célú (minden szerviznek megfelelő) átalakítható verzióban is, érdeklődni privátban.
-
8zabi
őstag
ezek a bulvárhírek nem méltóak a prohardver lapcsaládhoz...
-
moonman
titán
mi ez a szoveg a biztonsagi resekrol? a funkciokat a beepitett szervizmenubol aktivaltak, az unlocker pedig egy developer cert telepitesevel mukodik.
szerintem irjatok ujra, mert ez igy siman nem igaz.
-
oO7
őstag
ez a program tudomásom szerint nem teszi lehetővé a warezolást, csupán a saját alkalmazásaidat tudod feltölteni úgy a telefonra, hogy ahoz nem kell megvenni a developer-unlock -ot...
-
t72killer
titán
Nem tudom, sírjak-e v nevessek... Az jó hír, hogy nincs kötve az ember a marketplace-hez, az annál kevésbbé, hogy sok a biztonsági rés
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest