Új hozzászólás Aktív témák
-
Adler
aktív tag
válasz
XXArcAngelXX #105 üzenetére
megoldódott a probléma, köszi. az ablakon való kiugrás is sikerült miután feltettem az nvidia driver legújabb verzióját ami most hétfőn máj. 26-án jelent meg..
-
Adler
aktív tag
válasz
XXArcAngelXX #101 üzenetére
igen a legelején amikor kötelen felmászunk a kastélyba, ott az ellenség gyilkolása, majd amikor a kastélyban egy szakadék szerűséget kell átugorni ott beesünk egy kísérleti terembe ahol elfognak. és azután van ez az ablakon való kiugrásos rész.
Most újrakezdtem a játékot, de már akkor elakadtam a terembe amikor a kulcsot kell megtalálni.A kulcsot megtalálom, de az ajtóból a másik katona kilök és nem tudok bemenni a másik terembe és így megégünk.
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
ahol a 3x a drótot össze kell érinteni és utána kiugorni az ablakon. viszont az ugrás gombra csak pattog az ablakban és nem csinál mást!
Mit kell itt csinálni?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvodások homokozója
- VR topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged