- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor Magic V2 - origami
- Vodafone mobilszolgáltatások
- James Bond órája is lehetne a Black Shark Watch X Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigger
őstag
válasz Cyberpunk #196 üzenetére
Hát igen, egyszer leültem és az SGSre egy fél estét rászántam, hogy végigolvassam a custom romolást, a végére belefáradtam és inkább hagytam a fenébe, nem akartam kockáztatni a gyári garanciával...
Hát pedig a flashet lassan el lehet felejteni, az iOS és a WP is beállt a HTML5 mögé, és egyes Android készülékeken is kimarad már előszeretettel a Flash player, nem ok nélkül, és mivel az iOS platform eléggé hangsúlyos a piacon a webfejlesztőknek is át fognak állni szépen lassan...
maga az Adobe jelentette be ek, hogy a mobilos flash playereket már nem fejleszti tovább, és elkezdtek szoftvereket csinálni, amik megkönnyítik a flash átkonvertálását html5re...[ Szerkesztve ]
Apple and Android user
-
Csigger
őstag
-
Воланд
titán
válasz Cyberpunk #187 üzenetére
"Amúgy meg nem szidtam a rendszert (WP7). Csak írtam, hogy szidhatnám."
a szidas resz nem is kifejezetten neked szolt, csupan a gondolatmenet resze volt. egy kis kiszolas a tobbieknek.
(#188) Blyan: mert olyan joooo.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Cyberpunk #181 üzenetére
es azt olyan nehez elhinni, hogy tenyleg volt droidja, tenyleg szivott vele es ezert szerinte hasznalhatatlan?
"Pedig elég egyszerű a rendszer minta fa3k, és olyan dolgok hiányoznak belőle jelenleg amiket már egy S40-es a Nokia is tudott 10 éve."
ez igy van, de ettol meg siman lehet, hogy valakinek megfelel. tok jo dolog fikazni a wp-t, mert, hogy milyen buta, de az a kerdes, hogy a fikazok kozul ra van valaki kenyszeritve, hogy azt hasznalja, vagy esetleg almatlanul forgolodik ejszaka a rendszer hianyossagai miatt?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
kolosanyi
veterán
válasz Cyberpunk #168 üzenetére
Hagyd, ne téríts tényleg. Inkább menjünk máshova téríteni, hisz a droidosok már csak ilyenek. Majd miután jól megtérítettünk egy csomó embert, tájoljuk be magunkat, forduljunk Mountain View felé és vallásos áhítattal kezdjük el a ROM-olgatást. Ha ez megvolt, utána jöhet a warez. Mára meg úgyse jó a droid, hisz megmondta minden poweruser.
-
Blyan
félisten
-
Csigger
őstag
válasz Cyberpunk #88 üzenetére
Akkor vegyük édesapám Galaxy Sét, az kb egy szinten van a Lumiákkal vas tekintetében, mégis kevés programmal is úgy meg tud állni mint a szög, lefagy, minden baja van...
Arról ne is említsünk szót, hogy 4.0ás frissítés nincs is rá, mert a Samsung leszarta, kevés az új rendszerhez a vas...
[ Szerkesztve ]
Apple and Android user
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen program, ami...?
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest