- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
birkassy
csendes tag
válasz
Darellus92 #2640 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy hol vetted a telefont?
-
birkassy
csendes tag
Köszönöm a reakciókat, Lumia 920 egyedül a mérete miatt nem játszik nálam. A netet böngészve sok gsm árulja, de amiket eddig én láttam az magyar nyelvet nem tartalmazott(ami nem létszükséglet, csak megnyugtat)...mondjuk olvastam olyat, hogy valaki ezzel foglalatoskodik, hogy htc 8xet magyarít többek között. Az Expansys-t sokan ajánlottátok lehet ők megérnének egy misét. Írtátok, hogy egy idő után a készülék hátulja foltosodik, ezt esetleg egy jobb minőségű tokkal sikerült valakinek kiküszöbölnie?
-
birkassy
csendes tag
Üdv!
Terveim között szerepel egy htc 8x beszerzése, anno volt egy lumia 800 (7.5) telefonom, de attól könnyes búcsút kellett vennem az akkor még nagyon kiforratlan rendszere miatt. Érdeklődni szeretnék, hogy így lassan 1 év távlatában kinek mi a véleménye a htc-s windows vonalról, esetleg várható e a közeljövőben újabb készülék? Mennyire mondható jó választásnak a mai windows termékpalettát nézve ez a telefon? Többetek hozzászólásából az idei évi kommentek figyelembe véve azt olvastam ki, hogy picit elhanyagolva érzitek magatokat a htc részéről. Lumiák esetében egyedül a support rész ami picit szimpatikusabb.
Addig is az esetleges válaszaitokat előre ismegköszönve maradok tisztelettel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- OLED TV topic
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elektromos autók - motorok
- Goddess of Victory: Nikke
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest