Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
abrasivi
tag
hali.
az lenne a kérdésem hogy tudtok e segíteni?
letöltöttem a telómra (samsung galaxy 3) egy témát: Window Theme Launcher link
és az lenne a kérdés hogy hol lehet azt megcsinálni hogy az "asztalon" (vagy nem tom hogy nevezik ) több csempe legyen? és még a méreteket hol lehet állítani a csempéken? -
kingabo
őstag
Itt egy nem wad-os, videóval.

-
8nemesis8
veterán
Nem rossz. Bár ha ezek így maradnak kiadásig, hogy egyes szavak picture vagy music nem fér ki egy oldalra, akkor ocsmány vagyis szerintem nem valami jó 5let.
-
plus44
veterán
Egyre jobban izgat ez a wm7, bár még messze van a nagy telefondömping.
-
Szerintem senki nem említette, hogy közvetlenül telepítheted WM6.5-re. SPB-t is skinnelhetsz úgy ahogy akarsz. . .

Viszont kiegészítés, hogy a srácnak aki csinálja WVGA készüléke van (Toshiba TG01), és ezért először a WVGA változat készül el, a többire tovább kell várni - szóval HD2, Acer S200, Omnia II, Toshiba, stb. tulajok előnyben.
-
FRENK1988
veterán
Semmi letöltési link a cikkben?

-
kingabo
őstag
Bakker ennyire nehéz lenne utána nézni a dolgoknak?

Ez egy Wisbar Advanced Desktop skin, vagyis külön progi kell hozzá, csak úgy wm6.*-on nem használható. Készítő "oldala" -
LA_COSTE
senior tag
Várom. Nekem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest