- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
debrejo
senior tag
1: Soha senki nem mondta azt sem hogy nemhogy a 710/800, de a 900-as sem kapja meg a wp8-at. Ez szerintem rohadt nagy pofátlanság. Ha xp-s laptopot vennék win7 bejelentése előtt 2 héttel és a bejelentésen azt mondják hogy akkor sem megy rá a win7 ha megveszem, bizony kurvaideges lennék hogy ezt miért nem tudták hamarabb mondani. Csak nem azért hogy biztosan vegyem meg a hardware-t?
2: Javíts ki ha tévedek: a wp7.8 NEM tartalmazza majd a bővíthetőséget, nem lesz natívan benne a Nokia Drive, Zune függő marad, és jó ha 1 évig lesz még rá normális patch és program kiadva (ez csak merő tipp) ami egy röhej mivel a csúcsdroidokra is hosszabb ideig van támogatás, pedig aztán ott van ám fragmentáció. A WP8 mindezeket tartalmazza, én ezekre vártam, ha ezek most megnyíltak volna az eddigi modellek előtt is, már mentem is volna telefont venni. De nem. A Nokia Drive symbianos változata ezerszer jobb mint az eddigi WP-s kiadás, ami kábé az "eccer emegy" kategória. A WP8-as már a normálisabb navit tartalmazza.
3: Tévedsz, amint elindul a WP8, ami ténylegesen áttörés lesz mind a mobil, mind a tábla és pc piacon, a WP7.8 olyan hamar süllyed el hogy követni nem győzöd. Év végéig nem 1 millió user hanem jóval több lesz mint a korábbi változaton, pont az átjárhatóság miatt. A programozónak az a rendszer fogja megérni ami terjedni fog és nem az ami kettőt rúg és megy a levesbe. Hidd el, láttam a Meegonál. Amint kiderült hogy projekt befagyasztva, egy deka program, annyi se jött ki, lelkes orosz srácok toldozzák-foldozzák, már ameddig.
Összegzés: nem veszek Lumiát, de nem azért mert nem nekem való vagy nem próbálnám ki, de hülye lennék most L900-at venni. Majd esetleg jövőre.
@Sequoyah: (baszki, betűről-betűre írtam le a neved, eltört a nyelvem amikor megpróbáltam elolvasni) a symbiannak az én szememben egy nagyon fontos előnye van, volt eddig a WP rendszerrel szemben: sokkal jobb a navija annak ellenére hogy elvileg ugyanaz, ami nekem fontos. Nem kell állandóan a navi, ezért nem is veszek külön de ha kell, akkor azért legyen használható.
A Belle-t megkapó symbis telefonok meg kifejezetten könnyeden kezelhetőek, a finneknek ezt már akkor ki kellett volna hozni amikor megjelent a droid.
Nem kezelem én sehogy, én csak azt mondom, hogy az lett volna a tiszta, ha ezt a tényt már az L900 kiadása előtt közlik (mármint hogy a WP8 ezen SEM fog elfutni), vagy mégjobb lett volna ha várnak még 1 hónapot az L900-as kiadásával és mondjuk WP8-ast rajta mutatják be. Instant get lett volna. Így meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest