- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sofian
őstag
A kérdés inkább az, hogy megengedheti magának az MS és a Nokia ezt? Ez az igazi kérdés... nem az, hogy ki mit ígért... Volt egy bizalom, ami ezzel eléggé megrendült.. .vagy legalábbis megkérdőjeleződött.
A fogyasztók egy részében az fog megmaradni, hogy rossz döntést hozott, amikor ezt a platformot választotta. 2-3%-os részesedésnél ez kockázatos...
-
h3lios
addikt
Tévedés ! A PLAY esetében azért nem adták ki az ICS-t, mert a hw nem tette lehetővé az ICS és a PlayStation játékok zökkenőmentes futtatását, ami egy játékra tervezett mobilnál kicsit bajos lett volna. De itt nem a hw gyengeségéről van szó (egyenlőre). És szerintem akik most vettek lumia 900-at szerintem biztosra vették a 8-as frissítést ,mert 1 pár hetes telefonra nem opcionális lenne, hanem KÖTELEZŐ
-
-
hunter84
aktív tag
Nemcsak a marketing. Honnan tudod, hogy néhány Lumia tulaj nem számított-e a frissítésre? Tudod miért vettek mégis? Mert a Nokia nem kommunikálta, hogy NEM FOG JÖNNI A WP8?
Ha ezt előre elmondják, akkor a vásárló dönthet, hogy neki így is megfelel a termék. De ilyen gusztustalan húzást már rég láttam, és mégegyszer mondom, én speciel nem tudnék egy ilyen helyzetet elfogadni.
Külső szemlélőként nekem csak annyi a tanulság ebből, hogy ódzkodjak a Nokia termékektől a jövőben, mert nem becsülik a vásárlóikat.
(#34) Zoli133: Valóban nem verték át őket, hanem visszatartottak információt. Ettől ez még nem lesz szimpatikusabb.
-
egy szakmai fórumon persze, elvárható lenne, hogy ne kezdjen hisztizni a nép egy verziószám miatt, de én itt most az átlagvásárlóról beszéltem, aki nincs ennyire benne a telekommunikációs témában, hanem csak azt tudja, hogy WP8 > WP7.8, és akik számban jóval többen vannak, ezért relevánsabbak marketing szempontól, mint mi vagyunk
bár itt hozzá kell tennem, hogy a Windows Phone korántsem olyan "néprendszer", mint az iOS vagy az Android, így lehet, hogy a felhasználók közt arányaiban több a tech-beállítottságú ember, aki képes ezeknek a dolgoknak mögé látni. persze ez csak tipp, nincs a birtokomban erre vonatkozó kimutatás
-
-
nevezzük wp8nak (azzal lehet menőzni), vagy ténylegesen nevezzük a nevén a rendszert?
előbbi. a felhasználó boldogabb, mert úgy érzi, hogy folyamatosan foglalkoznak vele, azt meg, hogy korlátozottabb rendszert kap, könnyen megérti: nem elég jó a telefonod hozzá, de látod, mi azért megadtuk neked az újból, amit csak lehetett.
most meg az jön le, hogy "jól van, nesze, itt van pár új fikcsó, csak maradj csöndben a xaros WP7-eddel"
persze technológiai szempontból mindkét esetben bitre pontosan ugyanaz a végeredmény, de WP8-nak nevezve más lenne a pszichológiai és marketing hatás, és ez számít igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest