- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
caizzz
senior tag
7.5 lesz az. viszont amit furanak tartok, az a mango nev sulykolasa a prezikben. a windows phonet kene az emberek agyaba utni geppel, ezt kene kommunikalni mindenhol kiegeszitve verzioszammal vagy / es kodnevvel (mango). de a szimplan mangokent utalgatas nem kifizetodo szerintem.
-
DemonDani
addikt
Ez a kötelező Snapdragon ami csak a Nokiára nem fog vonatkozni ugye csak valami rossz vicc? Legközelebb mi lesz kötelező? csak 1 kijelzőméret?
Esetleg a dizájn?Végén minden telefon ugyan olyan lesz csak a kijelző feletti felirat tér majd el, no meg a Nokiák...
-
(An)Dante
őstag
-
JR.CSé
senior tag
Igazából nekem ebből a cikkből az jött le h a Microsoft nem hagyja h úgymond "szar" mobilok jöjjenek ki.Tehát megakarja tartani a szintet.Ez mindenképpen elég l hangzik főleg nekünk júzereknek mert ez szinte garancia a minőségre.(nem mintha eddig nem lett volna elég kötött a WP7)
-
moonman
titán
már akinek fél nap. egyébként kétlem, hogy úgy adnák ki a Mango-t, hogy jelentős akkuidő-csökkenést okozna, egyrészt a Live Agent-ek nagyon jó megoldásnak tűnik, másrészt a multitask sem lesz igazi multitask, csak a dehidratálós kamu cucc.
két magnak egyébként én sem látom egyelőre értelmét, ha a Silverlight 4 hozza az elvárt javulásokat. nem véletlen, hogy a webcast-on az összehasonlításnál jól kihangsúlyozták, milyen bika vas van az Android alatt... és még így is lemaradt.
-
h-yle
addikt
válasz
Valentino K. #7 üzenetére
Azért az én Omnia 7-em messze van a röccenéstelentől, főleg netezésnél. Annyira nem zavaró, de közel sem tökéletes. Nem mintha ezen a 2 mag segítene. Ellenben 2 giga gyors ram...
-
Valentino K.
senior tag
Egyelőre nem is nagyon érzem a 2 magos procik hiányát wp7 terén. Igazából megmosolygom azokat, akik erre izgulnak fel. Addig nem teljesen mindegy, amíg röccenés nélkül fut minden a telefonon?
Android esetében inkább egy szégyenfolt az, hogy folyamatos, szaggatás mentes teljesítményhez 2 mag kell...Én egy HTC Legend szerű telefont kérek. Fém ház, kicsit egyedibb design
-
gaben88
őstag
Egy kétmagos, N8 tulajdonságokkal (12mpx-es xenon vakus kamera, fm transzmitter, stb) rendelkező Nokia Wp7 telóra szívesen lecserélném az Omnia 7-em majd!
-
h-yle
addikt
Nem. Főleg, hogy 7.5 lesz a Mango, ha minden igaz.
-
Alexios
veterán
Ez a 7.1 név hivatalosan is elhangzott valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest