- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
Naughty9011 #94 üzenetére
Amit a Polaroid vízàlló kameràm rögzített .avi-filét nem jàtszotta le a moli! Se a próba, se a fizetős, hiàba okoskodsz. Különben nem àllt volna elő a problémàm, amin egész este ömlengtem. De szívesen belinkelek ide is egy felvételt, nem fogod tudni a windows csodatelóval lejàtszani!
-
TomPack
őstag
Volt előtte is WP-m. Még a kőkorszakban. De aztàn lehet kicsit elkényelmesedtem a droidon. Amikor megtetszett a L930 eszembe nem jutott volna utánajàrni, hogy a tudomàny mai àllàsa szerint vajon képes-e egy egyszerű avi fàjl lejàtszàsàra fizetős program nélkül. /most nézzük az egyszerűbb esetet, hogy véletlenül éppen lejàtsza a moliplayer/ Bevallom őszíntén, nekem ez egy nagy pofon volt ott, és akkor. És köszöntem szépen, de nem vàgytam több ilyen meglepire. Nem jàrtam utàna, mégiscsak egy windows-ról beszélgetünk, meg az akkori csúcstelefonjàról 2014-ben.
-
TomPack
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #85 üzenetére
Ezért való nekem a droid!
Lehet utána kellett volna járnom a pontos speckóknak...
Nem akarok egy strandon fekve mégegyszer azzal szembesülni, hogy a sportkamerával készített videómat nem tudom emilben elküldeni, mert nem engedi csatolni, vagy akár csak megnézni és szerkeszteni a csúcs WP-s okostelóm.Pár órás guglizás után tényleg nem maradt más opció, csak a moliplayer megvásárlása, ami természetesen nem játszotta le az emlegettet filét! Tényleg jó az irány, csak akkora orbitális hiányosságok vannak, amire az ember álmaiban sem gondolna. Hiába próbáltam menteni a menthetőt, de pl. próbálj meg vele munkahelyi hálózatról egy fájlt elküldeni vele emilben, vagy ugyanezt egy droiddal. WP-n 3 nap guglizás, droidon gondolkodás nélkül tudod hova nyúlj, ha nem megy, akkor van rá app.
-
TomPack
őstag
Vajon le tud majd jàtszani egy .avi fàjlt?! Nàlam ez tette be a kaput, és repült a l930!
Egyébként meg nem volt gyorsabb mint egy G2, ami alatt ugyanaz a vas van. Tovàbb hokizott egy messenger üzenet megnyitàsàn mint a G2, igaz nem röccent meg közben!
Annàl inkàbb a tartalomfogyasztàs közben. Döbbenetesen rossz volt a csodàs kijelző vàlaszidje. Ezeket valahogy kifelejtik a promo anyagokból! 160k-ért biztos nem veszek többet csúcs WP-t! Annyi, de annyi alap elvàràs hiànyzik belőle, be biztosan velem van a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged