Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian Gray
csendes tag
Van aki nem akar kockáztatni és inkább ragaszkodik a biztosabb gyárihoz. Én is kacérkodtam a gondolattal, de egyenlőre nem szedtem rá össze elég lelkierőt, pedig nem vagyok kezdő.
Más: szerintem a cikk címe kissé félrevezető. Pár másodpercig elhittem, hogy a régi ügyfelek még sincsenek teljesen elfelejtve. :-(
-
anzo
senior tag
Valóban nem lesz az i900-ra hivatalosan samsung által kiadott 6.5-ös rom de miért akartok gyárit felrakni? Egy csomó dologban sokkal jobbak a főzött romok. (Szabad ram, több program, optimalizálás )
Amióta elérhetőek a 6.5-ös buildek én csak azt használok nekem sokkal jobban bejön mint a 6.1. Szenvedek is az omnia2-vel mert arra még nem elérhető. -
Csabee.
nagyúr
Aki 6.5öt akar az i900-ra az előbb utóbb úgy is hozzá jut..
csak olvasgatni kell picit! Én még nem használtam 6.5öt.. de lehet hamarosan kipróbálom.
-
T0rnad0
addikt
Köszönjük Samsung!
-
Drenadar
veterán
Nálam is 6.5 van az i900-omon, és jól is megy
Látszik, hogy a samsung mennyire igyekszik mindenki igényét kielégíteni... szánalmas.
-
madstunt
addikt
Főzött rommal tuti fel lehet majd rakni i900ra,akkor majd lehet elgondolkozok egy omnia beszerzésén
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest